Απονομές από την Ομοσπονδία στο τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας του ΝΟΚ

2 Φεβρουαρίου, 2010

Το προηγούμενο Σάββατο 30/1/2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ΕΙΟ στην Αθήνα έγινε η τελετή απονομής του Ranking List των Περιφερειών που διοργανώνουν αγώνες Ανοικτής Θάλασσας σ’ όλη τη χώρα.
Ν α σημειωθεί το γεγονός ότι η βράβευση αφορά στο σύνολο των αγώνων, που το κάθε σκάφος έχει λάβει μέρος σε όλη την Ελληνική επικράτεια στην διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τα βαρύτιμα κύπελα παρέλαβαν τα εξής σκάφη: Στην πρώτη θέση το σκάφος ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ�ΚΑΛΥΨΩ, με κυβερνήτη τον Χριστόφορο Γκριτζελάκη που το παρέλαβε, ενώ από το πλήρωμα παραβρέθηκαν στην απονομή οι Νίκος Καρυάτης και Βαγγέλης Πανδράκης. Στη δεύτερη θέση το σκάφος ΔΑΝΕΚ Kavala blue city�ΗΛΙΑΝΑ με κυβερνήτη τον Στάθη Σοφίτση, ενώ από το πλήρωμα παραβρέθηκαν στην απονομή οι Θόδωρος Φιλιππίδης και Γιώργος Παντούλας.  Τέλος στην τρίτη θέση το σκάφος ΑΙΟΛΟΣ, με τον κυβερνήτη του Δημήτρη Χαραλάμπους.
Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι στην διάρκεια των απονομών τονίστηκε από το πλήθος των επισήμων που παραβρέθηκαν, η σπουδαιότητα της ανάπτυξης  του αθλήματος της ιστιοπλοΐας αλλά και οι διεθνείς διακρίσεις που έχουν φέρει Ελληνικά πληρώματα.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker