Αποστολή των Γιατρών του Κόσμου στο Δήμο Ξάνθης, Δήμο Μύκης και Δήμο Κεραμωτής

2 Ιουνίου, 2010

Μεριμνώντας για την υγεία των πιο ευπαθών ομάδων με σταθερή παρέμβαση στο πλευρό των πιο απομακρυσμένων πληθυσμών στην Ελλάδα, οι Γιατροί του Κόσμου με την κινητή παιδοδοντιατρική ομάδα ΛΗΤΩ και με ομάδα εθελοντών γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικών θα βρεθούν στο Δήμο Ξάνθης, Δήμο Μύκης και Δήμο Κεραμωτής.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010 στο Δήμο Ξάνθης στο Δροσερό με την κινητή μονάδα ΛΗΤΩ θα γίνει οδοντιατρική εξέταση, αγωγή και παροχή συμβουλών για σωστή στοματική υγιεινή για τα παιδιά καθώς και εξέταση από παιδίατρο και εμβολιασμοί όπου χρειάζεται.

Το Σάββατο 5 Ιουνίου 2010 στο Δήμο Μύκης η κινητή μονάδα ΛΗΤΩ με παιδίατρο και οδοντίατρο θα ασχοληθεί με τον παιδικό πληθυσμό της περιοχής, ενώ καρδιολόγος, ορθοπεδικός και δερματολόγος θα εξετάσουν τους ενήλικες κατοίκους.

Την Κυριακή 6 Ιουνίου 2010 στο Δήμο Κεραμωτής στις Πηγές η κινητή μονάδα ΛΗΤΩ με παιδίατρο και οδοντίατρο θα φροντίσει στη στοματική υγιεινή των παιδιών, θα εξεταστούν και θα εμβολιαστούν όσα παιδιά χρειάζεται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή των Γιατρών του Κόσμου, μπορείτε να απευθυνθείτε στα ακόλουθα τηλέφωνα:

Γραφείο Παραρτήματος Καβάλας: 2510 227224

Συντονίστρια Αποστολής Γιοβανιού Άννα: 6934179335

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker