ΑΡΩΜΑ ΓΙΟΡΤΩΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΑΦΕ» «Ο Φώτης και ο Αϊ Βασίλης των Φώτων» θα κάνουν στάση στην Καβάλα

23 Νοεμβρίου, 2012

Η συγγραφέας Ελισάβετ Κουκουμάκα θα μιλήσει για το βιβλίο της στις 8 Δεκεμβρίου, ενώ θα προηγηθούν άλλες δυο αφηγήσεις παραμυθιών

Αφηγήσεις αλλά και παρουσιάσεις συγγραφέων παραμυθιών περιλαμβάνονται στα σχέδια του βιβλιοπωλείου «Σελίδες με άρωμα καφέ», ώστε να μπουν μικροί και μεγάλοι στο πνεύμα της χριστουγεννιάτικης περιόδου. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του Μαρία Χατζηπαναγιώτου, η νεαρή συγγραφέας Ελισάβετ Κουκουμάκα, και η παρθενική της δουλειά, το παραμύθι με τίτλο «Ο Φώτης και ο Αϊ Βασίλης των Φώτων» (κυκλοφόρησε πέρυσι από τις εκδόσεις «Ψυχογιός»), θα περάσει από τις «Σελίδες…» το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί, με την κ. Κουκουμάκα, να έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τους φίλους του παραμυθιού για το έργο της το οποίο είναι πλημμυρισμένο από το πνεύμα των Χριστουγέννων! Η συγγραφέας από την Πυλαία της Θεσσαλονίκης, σκάρωσε μια ιστορία σύμφωνα με την οποία ο Άγιος Βασίλης κουρασμένος από τις υπερβολικές απαιτήσεις των παιδιών αποφασίζει να μην μοιράσει δώρα και από τον μικρό Φώτη και τον φίλο του τον Πετράκη, εξαρτάται πλέον αν ο αγαπημένος άγιος των παιδιών θα αλλάξει γνώμη και τελικά οι τάρανδοι και το έλκηθρο θα ταξιδέψουν ξανά για να φέρουν χαρά στα παιδάκια του κόσμου!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελισάβετ Κουκουμάκα, σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ παρακολούθησε μαθήματα θεάτρου και υποκριτικής, ασχολείται με τη μουσική από τα εφτά της χρόνια, ενώ εργάστηκε και ως ραδιοφωνική παραγωγός. Πλέον είναι εκπαιδευτικός στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πέραν της προαναφερόμενης εκδήλωσης το βιβλιοπωλείο «Σελίδες με άρωμα καφέ» συνεχίζει κανονικά τις σαββατιάτικες αφηγήσεις παραμυθιών από την εκπαιδευτικό και ερασιτέχνη ηθοποιό Λιάνα Αντεδάκη, με την κ. Χατζηπαναγιώτου, να θυμίζει πως αυτό το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, πάντοτε στις 11.30 το πρωί θα παρουσιαστεί το παραμύθι της Ελένης Δικαίου, με τίτλο «Το αλογάκι, η τυχερή πασχαλίτσα, μια αρκούδα κι εμείς», ενώ την πρώτη ημέρα του Δεκέμβρη την ίδια ώρα θα ακολουθήσει το νέο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Τα Χριστούγεννα της Λούλας Στρουμπουλούλας – Οι περιπέτειες μιας τετράπαχης γαλοπούλας».

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του βιβλιοπωλείου «Σελίδες με άρωμα καφέ» (οδός Ίωνος Δραγούμη 5, 1ος όροφος, τηλ. 2510 834406) είναι ελεύθερη.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker