Δήμος Καβάλας Πέντε σύλλογοι με προβλήματα στέγης απέκτησαν το δικό τους χώρο

9 Απριλίου, 2010

Την παραχώρηση του γραφείου του Δημότη (κάτω από τη Μεγάλη Λέσχη), στους συλλόγους και τα σωματεία κοινωνικού χαρακτήρα ανακοίνωσε ο χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, ο οποίος υποστήριξε ότι με αυτή την κίνηση θα μπορούν να έχουν το χώρο τους, να διαφημίζουν τις δραστηριότητες τους και παράλληλα να βοηθούν το δήμο στις παράλληλες δράσεις του τομέα παροχής κοινωνικών υπηρεσιών. Στη συνέχεια ο Κωστής Σιμιτσής, εξέφρασε τη φιλοδοξία του το συγκεκριμένο γραφείο να μετακομίσει σε άλλους μεγαλύτερους χώρους, για να δημιουργηθεί ένας «Κοινωνικός Πυθαγόρας». «Προς το παρών κάνουμε μία αρχή με πέντε σωματεία που είχαν έντονο πρόβλημα στέγης και παράλληλα τους δίνουμε ένα βήμα για να δείξουν τις δραστηριότητες τους και να βοηθήσουν το δήμο Καβάλας», τόνισε ο δήμαρχος Καβάλας. Πρόκειται για τους Συλλόγους Αιμοδοτών, Διαβητικών, «Γλυκιά Αγκαλιά», Μονογονεϊκών Οικογενειών, των Γιατρών του Κόσμου και ο Σύλλογος Αλβανών.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος, Νίκος Κούτρας, ζήτησε τη συνεργασία των επικεφαλής των συλλόγων για να καταρτίσουν ένα πρόγραμμα, έτσι ώστε το γραφείο να είναι ανοιχτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Επομένως από σήμερα, από το συγκεκριμένο γραφείο θα διανέμεται πληροφοριακό υλικό για τις εκδηλώσεις του δήμου και των συλλόγων. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το γραφείο των Δημοτών δεν καταργείται, αλλά έχει μεταφερθεί στο κτίριο που στεγάζονται η Πρόνοια, το Κοινωνικό Παντοπωλείο (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker