ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Άλλο ένα παλιό, εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Κ. Τσολάκη κατεδαφίστηκε

3 Αυγούστου, 2010

Ο Δήμος Καβάλας συνεχίζοντας το πρόγραμμα κατεδάφισης επικίνδυνων κτισμάτων στις γειτονιές της πόλης, προχώρησε σήμερα το πρωί στην κατεδάφιση ενός ακόμα παλιού και εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο τέρμα της οδού Κ. Τσολάκη.

Συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας από νωρίς το πρωί κατεδάφισαν το μικρό αλλά παλιό σπίτι και απομάκρυναν τα μπάζα, προκειμένου με ασφάλεια να γίνεται η διέλευση πεζών και οχημάτων από το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου.

gkremisma-large.jpg

Το Σάββατο 31 Ιουλίου η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας οργάνωσε μεγάλη επιχείρηση για την αποψίλωση και τον καθαρισμό μιας μεγάλης κοινόχρηστης έκτασης στην περιοχή της Καλαμίτσας, στη συμβολή των οδών Φαναρίου και Ραιδεστού, πίσω από το Κλειστό γήπεδο. Όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός της Υπηρεσίας αλλά και το σύνολο των εργαζομένων σε αυτήν συμμετείχαν στην επιχείρηση ώστε η παραπάνω κοινόχρηστη έκταση να καθαριστεί και να ευπρεπιστεί. Το έργο της Υπηρεσίας ήταν ιδιαίτερα δύσκολο λόγω της πυκνής βλάστησης και της μορφολογίας του εδάφους. Η Υπηρεσία Καθαριότητας θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει το έργο της το ερχόμενο Σάββατο.

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker