Δύο νέα γήπεδα στο στρατόπεδο

22 Απριλίου, 2010

Ο Δήμος Καβάλας, ειδικότερα δε τα Δημοτικά Γυμναστήρια προχωρούν στην δημιουργία νέων αθλητικών χώρων στο Στρατόπεδο Κωτσάλου, στην βόρεια πλευρά του παλαιού στρατοπέδου, κοντά στο υφιστάμενο γήπεδο.
Ήδη δημιουργήθηκε ένα μικρό βοηθητικό ποδοσφαιρικό γήπεδο 60 μέτρων που ακόμη δεν είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθεί από την νέα αγωνιστική περίοδο. Στο χώρο θα μεταφερθεί για να λειτουργήσει ως χώρος αποδυτηρίων κοντέινερ.
Το μεγαλύτερο όμως έργο που αυτή την περίοδο ξεκίνησε και εκτελείται στο στρατόπεδο Κωτσάλου είναι η δημιουργία ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου κανονικών διαστάσεων που όπως και το μικρότερο θα έχει χόρτο.
Το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί με την ολοκλήρωση του θέρους, όταν και θα το χρειάζονται οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Καβάλας. Τα δύο αυτά έργα προωθούνται με χρήματα του Δήμου Καβάλας, δεν έχουν καθόλου διαφημιστεί και μοιάζουν με έργα έκπληξη για τα ποδοσφαιρικά σωματεία της πόλης.
Τα Δημοτικά Γυμναστήρια περιμένουν νεότερα από τον ΟΠΑΠ, στον οποίο απευθύνθηκαν δύο φορές, την δεύτερη με την παρουσία του ίδιου του Δημάρχου Καβάλας, Κωστή Σιμιτσή. Περιμένουν να ανακοινωθεί το αργότερο στις αρχές Μαϊου από τον Οργανισμό ότι χρηματοδοτείται έργο διαμόρφωσης νέων αθλητικών χώρων στον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλαμίτσας. Φημολογείται ότι αυτή η διαμόρφωση θα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων δημιουργία νέων γηπέδων τένις.
Τα Δημοτικά Γυμναστήρια σε σχέση με το γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» περιμένουν επίσης τον ΟΠΑΠ να χρηματοδοτήσει μελέτη για εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο. Εδώ και δύο μήνες ο Δήμος Καβάλας έχει έτοιμη την σχετική μελέτη, είναι δε σε συνεννόηση και με την Super League καθώς το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης επιβάλλεται να υπάρχει σε όλα τα γήπεδα της Super League.

Πηγή: www.proininews.gr

eXTReMe Tracker