Εκδήλωση στη Βίλα Ρομάντικα

18 Μαΐου, 2012

Εκδήλωση στη Βίλα Ρομάντικα

Ο πολιτιστικός σύλλογος Παληού πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης μια πετυχημένη εκδήλωση, αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας.

Ήταν μια εκδήλωση με την οποία ουσιαστικά εγκαινίασε τη λειτουργία του, ο πανέμορφος και παραθαλάσσιος χώρος Βίλα Ρομάντικα στο Παληό.

Η ιστορία του Βίλα Ρομάντικα, είναι λίγο – πολύ γνωστή, ενδιαφέρουσα και μακρά. Τώρα με υπεύθυνο καταστήματος τον Ορέστη Νικολαϊδη, η Βίλα Ρομάντικα επανέρχεται δριμύτερη, υποσχόμενη ένα ρομαντικό καλοκαίρι.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Παληού, λόγω εντοπιότητας κατάλαβε από την αρχή και πρώτος τα πλεονεκτήματα του χώρου, τον επέλεξε για την εκδήλωση της Τετάρτης και δικαιώθηκε.

Πράσινο γκαζόν, όμορφα λουλούδια και θέα τη θάλασσα, το Φιδονήσι, ικανοποίησαν πολλούς κατοίκους του Παληού, ορισμένοι από τους οποίους είχαν χρόνια να βρεθούν στην περιοχή του Βίλα Ρομάντικα.

Η τοποθεσία, ο χώρος, η εξυπηρέτηση, το σέρβις, κέρδισαν τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου.

Κατά τ΄ άλλα η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά. Η Φωτούλα Τουλκίδου μίλησε για τη μητέρα, ενώ μικρά παιδιά, οι οικογένειες των οποίων, κατοικούν στο Παληό, διάβασαν ποιήματα αφιερωμένα στη γιορτή της μητέρας.

Οικοδεσπότες ο πρόεδρος του συλλόγου Σταύρος Ζαχαριάδης και η αντιπρόεδρος Ρούλα Χατζηϊωάννου.

Πηγή: www.proininews.gr

eXTReMe Tracker