Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας: Ξεκίνησε και ολοκληρώνεται σήμερα το μοίρασμα των 30.000 δωροεπιταγών της δράσης «Στηρίζω και Κερδίζω»

15 Ιουνίου, 2010

Ξεκίνησε από χθες και αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα το μοίρασμα στην αγορά των 30.000 δωροεπιταγών, στο πλαίσιο της δράσης του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, «Στηρίζω και Κερδίζω».
Χθες μοιράστηκε το 80% των δωροεπιταγών. Τα πρώτα σημεία τοποθέτησης αυτών, ήταν οι τράπεζες και 50 με 60 καταστήματα. Για το λόγο αυτό τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας έχουν πιστωθεί από έναν αριθμό δωροεπιταγών. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παράλληλα με τις δωροεπιταγές μοιράζονται και αφίσες που θα τοποθετηθούν στα καταστήματα. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Χρήστος Ηλιάδης, μιλώντας στον «Κ.Τ.», τόνισε πως το ενδιαφέρον της αγοράς είναι πάρα πολύ μεγάλο. «Η συγκεκριμένη δράση έχει κάνει εντύπωση και σε άλλου νομούς της περιφέρειας και όχι μόνο. Είναι χαρακτηριστικό ό, τι με παίρνουν τηλέφωνο συνάδελφοι από όμορους νομούς, ενώ μου προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα επικοινώνησαν μαζί μου συνάδελφοι από την Θεσσαλονίκη. Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την ανταπόκριση του κόσμου στη δράση αυτή. Μακάρι οι 30.000 δωροεπιταγές να γίνουν ανάρπαστες και να αναγκαστούμε να τυπώσουμε και άλλες», δήλωσε ο Χρήστος Ηλιάδης.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker