Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας: Ξεκινά από τη Δευτέρα, η δράση “Στηρίζω και Κερδίζω”

11 Ιουνίου, 2010

Στην ανακοίνωση της εφαρμογής του προγράμματος, “Στηρίζω και Κερδίζω”, προχώρησε χθες το μεσημέρι ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας. Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Ηλιάδης, πλαισιωμένος από τον αντιπρόεδρο, Βασίλη Λεμονίδη, δήλωσε ότι το πρόγραμμα θα αρχίσει να εφαρμόζεται από τη Δευτέρα (14 Ιουνίου) και θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου, μία ημέρα πριν την έναρξη των καλοκαιρινών εκπτώσεων.
Ουσιαστικά πρόκειται να μοιραστούν σε διάφορα σημεία της πόλης (έξω από τράπεζες, ξενοδοχεία και κεντρικά σημεία της πόλης, στα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ, ενώ η αφίσα θα είναι τυπωμένη και στην αγγλική γλώσσα), 30.000 δωροεπιταγές, με τις οποίος οι πολίτες για κάθε αγορά των 50 ευρώ θα έχουν δώρο 10 ευρώ. Την τρέχουσα εβδομάδα ενημερώθηκαν οι καταστηματάρχες – μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, ενώ μοιράστηκαν και οι αφίσες που θα τοποθετηθούν στις βιτρίνες, έτσι ώστε οι καταναλωτές να εντοπίζουν με μεγαλύτερη ευκολία τα καταστήματα που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δωροεπιταγές αφορούν κυρίως τα είδη της ένδυσης και της υπόδησης (καθώς και σε κάποια είδη που υπάρχει το περιθώριο της έκπτωσης), ενώ ο αριθμός των καταστημάτων που συμμετέχουν στη δράση, ανέρχεται στα 120.

“Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην αύξηση του τζίρου των καταστημάτων, δημιουργώντας παράλληλα ένα καλύτερο κλίμα στην αγορά μέσα από την προσφορά ελκυστικότερων τιμών. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι αυτά τα 10 ευρώ είναι μία έκπτωση που γίνεται καθαρά και μόνο από τα καταστήματα και δεν επιδοτείται από πουθενά. Θεωρώ ότι η και αυτή η δράση θα τύχει της θετικής ανταπόκρισης από τον κόσμο. Αυτό δε σημαίνει ότι πετάμε στα σύννεφα. Γνωρίζουμε πως από μόνοι μας δε μπορούμε να αλλάξουμε το αρνητικό κλίμα στην αγορά. Αυτό μόνο η εκάστοτε κυβέρνηση έχει τη δύναμη να το κάνει. Εμείς πολύ απλά προσπαθούμε να κάνουμε κάποιες “ενέσεις αύξησης” της αγοραστικής κίνησης”, τόνισε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τη Νομαρχία Καβάλας, , με τη στήριξη της οποία θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση, όπως επίσης τόσο το Δήμο Καβάλας και το Επιμελητήριο για το γεγονός ίοτι βρίσκονται δίπλα στα προβλήματα της αγοράς.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker