Ημερίδα για τους υδρογονάνθρακες από το ΤΕΕ με ξενάγηση στην Kavala Oil

11 Οκτωβρίου, 2012

Παρουσία του προέδρου του ΤΕΕ, Χρήστου Σπίρτση, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στις 9.30 το πρωί στο ξενοδοχείο «Λούσυ» στην Καβάλα, ημερίδα για την Έρευνα και Εκμετάλλευση των Υδρογονανθράκων στην Ελλάδα. Στις βασικές ενότητες θα αναλυθούν «το Εκτιμώμενο Δυναμικό, η Υφιστάμενη Εμπειρία και η Αξιολόγηση του Επενδυτικού Κλίματος», «Οι γεωπολιτικές παράμετροι και το θεσμικό πλαίσιο» και τέλος «Η σύνδεση της έρευνας και της παραγωγής υδρογονανθράκων με την εκπαίδευση».

 Το απόγευμα της Πέμπτης (στις 5.30), μετά το τέλος της ημερίδας, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ θα ενημερώσει τους μηχανικούς για όλα τα ανοιχτά ζητήματα και τα υφιστάμενα προβλήματα, καθώς και για τις δυναμικές και πολύμορφες κινητοποιήσεις κατά των νέων μέτρων που έχουν ήδη αποφασιστεί.

Στις εγκαταστάσεις της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ θα ξεναγηθούν οι επισκέπτες- εισηγητές και τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής της ημερίδας για τους Υδρογονάθρακες.Η ξενάγηση θα ξεκινήσεις στις 4.15 από τις χερσαίες εγκαταστάσεις της Καβάλα ΟΙΛ στη Νέα Καρβάλη και στη συνέχεια θα συνεχιστεί με πλωτό μέσο στην εξέδρα άντλησης πετρελαίου στον Πρίνο.

Πηγή:www.kavalanet.gr

eXTReMe Tracker