Η ΕΠΣΚ διοργανώνει ημερίδα το ερχόμενο Σάββατο

21 Ιουνίου, 2010

Στην διοργάνωση ημερίδας θα προχωρήσει το ερχόμενο Σάββατο το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και αυτό θα έχει σχέση γενικότερα με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων του ποδοσφαίρου.
Αυτό μεταξύ των άλλων σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα και μέσα απ’ αυτό παρέχονται περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ημερίδα.

Το δελτίο τύπου
Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα έχει ως εξής:
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας προσκαλεί όλους τους πτυχιούχους προπονητές ποδοσφαίρου, διαιτητές ποδοσφαίρου του συνδέσμου Καβάλας, καθώς και τους αρχηγούς των ομάδων να παρακολουθήσουν την ημερίδα που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Καβάλας με την χορηγία της Νομαρχίας Καβάλας. Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 26-6-2010 και ώρα 9.π. μ. στο ξενοδοχείο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
Τα θέματα που θα αναπτυχθούν από τους εισηγητές είναι τα παρακάτω:
ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.
ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα βετεράνων ποδοσφαιριστών που πρόκειται να διοργανώσει η Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ κατά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, μπορούν να επικοινωνούν με την ένωση προκειμένου να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες των όρων συμμετοχής και να είναι έτοιμοι εν όψη του πρωταθλήματος.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν αιτήσεις μεταβολών από την Ε.Π.Σ.ΚΑΒΑΛΑΣ.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker