ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Στην Καβάλα το 15ο Ετήσιο Συμπόσιο του τμήματος Ορθοπαιδικής Παίδων της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας

10 Μαΐου, 2010

Το τμήμα Ορθοπαιδικής Παίδων της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας διοργανώνει από 14 έως 16 Μαΐου 2010 στην Καβάλα το 15ο Ετήσιο Συμπόσιο του Τμήματος.
Το Συμπόσιο αποτελεί την κορυφαία Ετήσια εκδήλωση του Τμήματος Ορθοπαιδικής Παίδων της ΕΕΧΟΤ. Τα θέματα του Συμποσίου αφορούν το σύνολο των Ορθοπαιδικών προβλημάτων της παιδικής ηλικίας. Διακεκριμένοι επιστήμονες θα αναλύσουν τα προβλήματα από την προγεννητική περίοδο έως και την εφηβική ηλικία, καλύπτοντας τις νεότερες εξελίξεις για τη διάγνωση, θεραπεία και αντιμετώπισή τους.
Το επιστημονική πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, αντιπαραθέσεις, συνεδρίες με πρακτικές εφαρμογές, ελεύθερες ανακοινώσεις.
Τόπος συνεδρίου, ξενοδοχείο «LUCY».
O Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας καλεί τα μέλη του αλλά και όλους όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο της Υγείας και έχουν ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο αντικείμενο, να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν ενεργά στις εργασίες του συμποσίου.

Ο πρόεδρος
Θ.Ζεκερίδης
Ο Γραμματέας
Ε. Τσαρίδης

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker