Ιππικός Αθλητικός Όμιλος Καβάλας: Εντυπωσιακή έναρξη περιόδου. Έναρξη με πρωτιές

10 Οκτωβρίου, 2012

Η νέα αγωνιστική περίοδος άρχισε με επιτυχίες για τον Ιππικό Αθλητικό Όμιλο Καβάλας και τους αθλητές του.

Στους Βαλκανικούς Αγώνες Ιππασίας που διεξήχθησαν στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο από 6 μέχρι 9 Σεπτεμβρίου, συμμετείχε με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Ιππασίας Παίδων η αμαζόνα του Ομίλου Μελίνα Ζωγράφου-Αλεξίου με τον ίππο της Nocxley.

Στους αγώνες για το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, που διεξήχθησαν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε η αμαζόνα του Ομίλου Κατσίτη Κωνσταντίνα με δύο ίππους, τον Gelo Notturno και τον Don Bardon. Η αμαζόνα διακρίθηκε και με τους δύο ίππους στις κατηγορίες που συμμετείχε κερδίζοντας τρεις πρώτες και μία δεύτερη θέση. Αναλυτικά: στην Κατηγορία Γ4 με 62,16% βαθμούς ήρθε πρώτη, όπως και στην Κατηγορία Γ5 συγκεντρώνοντας 65,18% βαθμούς. Στην Κατηγορία Α4 με τον ίππο Don Bardon ήρθε πρώτη με 60,11% ενώ στην Κατηγορία Α3 ήρθε δεύτερη με 62,32%.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ομίλου εύχονται στους ιππείς και τις αμαζόνες του Ομίλου καλό χειμώνα, καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιούνται, επιτυχίες στους αγώνες και, κυρίως, να απολαμβάνουν τη σχέση τους με τα αγαπημένα τους ζώα.

eXTReMe Tracker