Νομαρχία Καβάλας: Βραβεύτηκαν τα παιδιά του Ιδρύματος Αγία Μαρίνα, που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους Αγώνες των Special Olympics

15 Ιουνίου, 2010

«Η προσπάθεια τόσο αυτών των παιδιών, όσο και αυτών που τα φροντίζουν, αξίζουν επαίνων και θερμής συμπαράστασης απ’ όλους μας», δήλωσε ο Νομάρχης Καβάλας, Θόδωρος Καλλιοντζής!
Τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα Αγία Μαρίνα και διακρίθηκαν στους αγώνες των Special Olympics, βράβευσε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του ο Νομάρχης Καβάλας, Θόδωρος Καλλιοντζής, ενώ παράλληλα έδωσε στην Πρόεδρο του Ιδρύματος την επιταγή που αφορά το συνολικό ποσό των εισπράξεων από τα εισιτήρια που διατέθηκαν κατά το διήμερο του 2ου Φεστιβάλ Γεύσεων.

Συγκεκριμένα ο Φάνης, ο Σάκης και ο Θεόφιλος, στους Πανελλήνιους Αγώνες των Special Olympics, που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις. Ο Θόδωρος Καλλιοντζής τους ευχήθηκε να επιλεγούν και να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Special Olympics, που ως γνωστόν θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα. «Αυτή η επιτυχία μας λέει και μας διδάσκει πολλά. Μας υποχρεώνει να είμαστε πάντα κοντά στο ίδρυμα, και σε όλα τα παιδιά. Τους ευχόμαστε πρωτιές, παγκόσμιες και Ολυμπιακές νίκες. Η προσπάθεια τόσο αυτών των παιδιών, όσο και αυτών που τα φροντίζουν, αξίζουν επαίνων και θερμής συμπαράστασης απ’ όλους μας. Από την πλευρά μας κάνουμε ότι μπορούμε για να συνεχίσουμε αυτή την στήριξη. Γι’ αυτό κάνουμε ό’ τι μπορούμε με τελευταίο παράδειγμα τις εισπράξεις από το Φεστιβάλ Γεύσεων, που θα διαθέσουμε υπέρ του ιδρύματος. Με αυτό τον τρόπο ανταποκρινόμαστε στην αντιμετώπιση των δυσκολιών αυτού του ιδρύματος», τόνισε ο Νομάρχης και παρέδωσε στην Πρόεδρο του ιδρύματος, Λίτσα Γιαννίση, την επιταγή με το ποσό των 5.266 €.

Από την πλευρά της η Λίτσα Γιαννίση, ευχαρίστησε το Νομάρχης Καβάλας, για τη διαχρονική στήριξη του, στο ίδρυμα και τα παιδιά που φιλοξενεί. «Είστε πάντα στο πλευρό μας και νοιώθουμε σιγουριά. Ευχόμαστε από όποια θέση βρεθείτε στο μέλλον να συνεχίσετε να είστε δίπλα μας», δήλωσε η Πρόεδρος του ιδρύματος.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker