ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

26 Απριλίου, 2010

Τη Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010, στις 14.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου, πρόκειται να συνεδριάσουν τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου Καβάλας. Στην ημερήσια διάταξη έχουν συμπεριληφθεί τα εξής θέματα:

Θέμα 1ο: Ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού μέλους στην Γνωμοδοτική Επιτροπή για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων στην περιοχή δικαιοδοσίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

Θέμα 2ο: Έγκριση 3ης Τροποποίησης Προϋπολογισμού Ν.Δ. Καβάλας, οικ. Έτους 2010.

Θέμα 3ο: Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης: «ΓΕΩΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΚΟΠΗΣΕΙΣ- ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΥΔΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΓΕΩΦΥΣΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ»

Θέμα 4ο: Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του Παύλου Καλογιάννη, για το έργο «Διευθέτηση χειμάρρου στα Κοίνυρα, μεταξύ των προτεινόμενων Ο.Τ. 52 & 53» του Δ.Δ. Θεολόγου Δήμου Θάσου, Ν. Καβάλας.

Θέμα 5ο: Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) της ΜΑΡΜΑΡΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ, για την ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων εκμετάλλευσης λατομικού χώρου μαρμάρων και αποκατάσταση αυτού του χώρου που βρίσκεται σε έκταση 47.920 τ.μ. στη θέση «Τσιποτσί-Σκοτεινόλακκας», στην περιοχή του Δ.Δ. Θάσου του Δήμου Θάσου, Ν. Καβάλας.

Γραφείο Τύπου

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker