Οι μεταδόσεις της ΕΡΑ για το ερχόμενο Σάββατο στο πλαίσιο του προγράμματος «Κάνε την Εκπομπή σου»

19 Σεπτεμβρίου, 2012

Η Δημόσια Ραδιοφωνία ανοίγει τις πόρτες της στην κοινωνία. Οι μεταδόσεις εκπομπών της δράσης, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ συνεχίζονται.
Αυτό το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 12.00 έως 13.00 η ΕΡΑ Καβάλας θα μεταδώσει:
Στο πρώτο ημίωρο, ο σκηνοθέτης Παύλος Λεμοντζής, θα μας παρουσιάσει την εκπομπή με θέμα «Ραδιόφωνο το πρώτο παράθυρο στον κόσμο». Στο δεύτερο ημίωρο, μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, θα μας παρουσιάσουν την εκπομπή με θέμα «Σκάκι».

Το ενδιαφέρον των πολιτών και οι ηχογραφήσεις συνεχίζονται. Οι ραδιοφωνικές εκπομπές παράγονται από τους ίδιους τους πολίτες, σε συνεργασία με το προσωπικό της ΕΡΑ Καβάλας και μεταδίδονται στην τοπική ζώνη του προγράμματος, κάθε Σάββατο 12.00 – 13.00. Όσοι πολίτες ή φορείς το επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΡΑ Καβάλας στο τηλέφωνο 2510-242549 ή να έλθουν στο Ραδιοσταθμό, στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου & Ιοκάστης και να δηλώσουν συμμετοχή στην δράση, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 12:00.

Στη δράση «Κάνε την εκπομπή σου» μπορούν να συμμετάσχουν μεμονωμένοι πολίτες, φορείς, σύλλογοι, σχολεία και πανεπιστήμια, λαογραφικά σωματεία, επιστημονικές ομάδες, ομάδες πολιτών. Το περιεχόμενο των εκπομπών μπορεί να είναι μουσικό, ψυχαγωγικό, πολιτιστικό, επιστημονικό ή λαογραφικό.


ΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

eXTReMe Tracker