Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα σπουδών της σχολής Ιστιοπλοΐας του Ν. Ο. Κ.

15 Ιουνίου, 2010

Με τις γραπτές εξετάσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο μικρό αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καβάλας, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα σπουδών της σειράς Άνοιξης της Σχολής ιστιοπλοΐας Ανοικτής θάλασσας του ΝΟΚ, που ήταν η 49η κατά σειρά σχολή του Ομίλου.

Η σχολή λειτούργησε με τέσσερα τμήματα, τρία στην Καβάλα κι ένα στην Κεραμωτή. Τα θέματα των εξετάσεων κάλυψαν όλους τους τομείς της ύλης του προγράμματος, όπως ονοματολογία σκάφους, ναυτιλία, αγκυροβολία, μετεωρολογία κ.λπ. Οι εξεταζόμενοι μετά το τέλος της διαδικασίας δήλωσαν ικανοποιημένοι από το επίπεδο της σχολής και των εξετάσεων, όσο για τα θέματα των εξετάσεων, που ήταν κοινή επιλογή των εκπαιδευτών Θ. Γιαννακούδη και Στ. Σοφίτση, έπρεπε να είναι κανείς καλά προετοιμασμένος για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα. Η απονομή των διπλωμάτων θα γίνει στην “Γιορτή ιστιοπλοΐας” του ΝΟΚ.
Τη σχολή Άνοιξης 2010 παρακολούθησαν φίλοι από την Καβάλα, τη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη, Σέρρες, Ξάνθη και Κομοτηνή. Όπως σε κάθε σειρά, ο ΝΟΚ φιλοξένησε και 2 άνδρες του Λιμενικού Σώματος, που υπηρετούν στην Καβάλα και Κεραμωτή κι απέκτησαν το δίπλωμα του ιστιοπλόου.
Στα τμήματα της Καβάλας ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευση και θα πάρουν το δίπλωμα κυβερνήτη ιστιοφόρου οι: Τραχανοπούλου Ιωάννα, Ιωαννίδης Ιωάννης, Γκίνης Γεώργιος,  Μπουλάς Ιάκωβος, Σαγώνας Χρήστος, Μπερμπέρογλου Σωτήρης, Φάβα Μαρία, Τούσκας Δημήτριος, Βακιρτζή Ειρήνη, Δεληγιάννης Ελευθέριος, Κεκετζή Χρυσούλα, Βυζικίδης Ηλίας, Κουρουκάφας Κωνσταντίνος, Χατζηδημητρίου Κασσιανή, Καλτσίδης Χρήστος, Παπαλεωνίδας Αντώνης, Χαραλαμπίδου Κωνασταντίνα, Θεοδοσιάδης Ιωάννης, Ιωαννίδης Αθανάσιος, Κάβουρας Παναγιώτης, Χαραλαμπίδης Γεώργιος, Δεληγιάννης Ευάγγελος, Σακελλαράκης Νικόλας, Σταματίου Χρήστος, Γιαννάκης Νικόλαος, Χατζηνικολάου Νικόλαος, Γρόζος Χρίστος, Λυμπερίδης Αλέξανδρος, Πορτοκάλογλου Στέλιος (ΛΣ),
Από το τμήμα Κεραμωτής οι: Πόλα Έλλη, Παπαβασιλείου Ιορδάνης, Ζλάτκου Σοφία, Μιχελιδάκης Κωνσταντίνος, Τσαλδαρίδου Δανάη, Κιουτσούκουστα Ειρήνη, Χατζηλαζαρίδου Δέσποινα, Κουκουδέτσος Σταύρος, Τσιτσίρκου Δήμητρα, Ιωάννου Δημήτριος, Ράκου Άρτεμις, Αλεξανδρίδης Νικόλαος (ΛΣ).

Επίσης από εκείνους που παρακολούθησαν το ξενόγλωσσο τμήμα με το Στάθη Σοφίτση, δίπλωμα παίρνουν οι Hristislav Nikitov και Llewellyn Jack.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker