ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ ΑΝΟΙΞΙΣ» Ο Μανώλης Φάμελλος, παρουσιάζει «ζωντανά» τον τελευταίο του δίσκο

12 Δεκεμβρίου, 2012

Ο Αθηναίος τραγουδιστής και τραγουδοποιός κυκλοφόρησε την προηγούμενη χρονιά το έβδομο προσωπικό του άλμπουμ που ονομάζεται «Τι υπάρχει πιο πέρα;»

Έπειτα από μια μικρής διάρκειας ανάπαυλα, το καφέ μπαρ «Μυροβόλος Άνοιξις» επιστρέφει δυναμικά για μια σειρά από γιορταστικές συναυλίες που θα δώσουν χρώμα στην χριστουγεννιάτικη περίοδο, αρχής γενομένης από αύριο Τετάρτη στις 10 το βράδυ, όταν θα δώσει συναυλία εκεί ο Μανώλης Φάμελλος. Ο Αθηναίος τραγουδιστής και τραγουδοποιός κυκλοφόρησε την προηγούμενη χρονιά το έβδομο προσωπικό του άλμπουμ που ονομάζεται «Τι υπάρχει πιο πέρα;» και θα το παρουσιάσει «ζωντανά» στην Καβάλα και την «Μυροβόλο». Φυσικά, δεν θα λείψουν και τα τραγούδια από τους παλαιότερους δίσκους που κυκλοφόρησε ως αυτόνομος καλλιτέχνης, είτε ως μέλος του συγκροτήματος «Ποδηλάτες».

Γεννημένος στις 24 Δεκεμβρίου του 1968 στην Αθήνα, ο Μανώλης Φάμελλος, αν και κατάγεται από τις Κυκλάδες και την Πελοπόννησο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, για να βρεθεί ξανά στην γενέτειρα του, αυτή τη φορά για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική. Κινείται μεταξύ της ελληνόφωνης ποπ – ροκ και του ελληνικού «έντεχνου» τραγουδιού, με το ξεκίνημα του σε δισκογραφικό επίπεδο να σημειώνεται το 1993 με τους «Ποδηλάτες», ενώ από το 1999 συνεχίζει ως σόλο τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

Με τους «Ποδηλάτες» έχει κυκλοφορήσει τους δίσκους «Μανώλης Φάμελλος και οι Ποδηλάτες» (1993), «Στο πάρκο των σκύλων» (1996) και «Μαύρη αγάπη» (1998), ενώ η προσωπική του δισκογραφία περιλαμβάνει τα άλμπουμ «Καθώς μικραίνει η μέρα» (1999), «Η ευτυχία είναι αυτό…» (2000), «Μια πολιτεία στο βυθό» (2003), «Ποτέ όπως πριν» (2005), «Η ψυχή του πάρτυ» (2006). «Η στιγμή που κρατάει για πάντα» (2009) και «Τι υπάρχει πιο πέρα;» (2011), καθώς και τα singles «Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι» και «Χαρταετός».

Πέραν αυτών έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Νίκος Ζιώγαλας, Γιώργος Δημητριάδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, «Κάθοδος των Μυρίων», Γιώργος Νταλάρας, «Τα Φώτα που Σβήνουν», Φένια Παποδήμα, Δημήτρης Κοργιαλάς, Ευγένιος Δερμιπασόγλου, Πέτρος Γαϊτάνος, Σταύρος Λογαρίδης, Grzegorz Turnau, Ελισάβετ Σπανού, Mark Eitzel, Ζακ Στεφάνου, Χάρις Αλεξίου, Στάθης Δρογώσης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελένη Πέτα, Βασίλης Καζούλης, Γιάννης Κότσιρας κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να τηλεφωνήσετε στα 2513 006835 και 6948 728217.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker