Ποδοσφαιρικός αγώνας για καλό σκοπό

9 Απριλίου, 2012

Ποδοσφαιρικός αγώνας για καλό σκοπό

Περισσότεροι από 1500 μαθητές γυμνασίων και λυκείων από την πόλη της Καβάλας, γέμισαν χθες τη μικρή κερκίδα του δημοτικού σταδίου Βερούλειου. Παρακολούθησαν ένα φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε δημοσιογράφους και καθηγητές μέσης εκπαίδευσης. Ήταν μία πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα για οικονομική μαθητή του 3ου γυμνασίου Καβάλας, που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα κι εξ αυτού του λόγου δε μπορεί να λύσει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Νωρίτερα, τις προηγούμενες ημέρες, οι εμπλεκόμενοι στην πρωτοβουλία, κυρίως οι συμμαθητές του, συγκέντρωσαν χρήματα για να βοηθήσουν τον μαθητή. Τα χρήματα αυτά δόθηκαν πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, στο Γιώργο Χεριστανίδη, προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΚ κ. Ντ. Κανάκης και οι ποδοσφαιριστές Σεφερίδης και Αποστολίδης έδωσαν κι αυτοί χρήματα που συγκέντρωσαν για το μαθητή, όπως επίσης κασκόλ του ΑΟΚ και μία φανέλα με υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ο Ευριπίδης Παπάζογλου έδωσε αντίστοιχα λαμπάδες, που θα μοιραστούν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ. Παρών στο φιλικό παιχνίδι ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Κυριάκος Σταυρίδης, πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδες, οι μαθητές χειροκρότησαν τις προσπάθειες των καθηγητών καθώς και των δημοσιογράφων.

Στο 1ο μόλις λεπτό προηγήθηκαν οι δημοσιογράφοι, με γκολ του Φιλίππου. Ο Στεφανίδης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο Καμαρίδης με γκολ στο 14ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στους εκπαιδευτικούς. Στη συνέχεια γκολ πέτυχαν για τους δημοσιογράφους ο Κήπου, ο Γερακίνης, δύο φορές, και πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Βαζακίδης μείωσε σε 4-3, που ήταν και το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου.

Ο Μπουντάς ανέβασε το δείκτη σε 3-5. Ο Κλεανθίδης μείωσε με πέναλτι σε 4-5 κι ο Σεμίζογλου διαμόρφωσε το τελικό 5-5.

Διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης ήταν τρεις μαθητές. Μουμτσάκης – Κατσικαρώνης – Θεοδωρίδης.

Πηγή:  www.proininews.gr

eXTReMe Tracker