Πολλοί Καβαλιώτες τίμησαν τα πασχαλινά μπαζάρ του Σαββάτου

9 Απριλίου, 2012

Τα παιδιά διασκέδασαν με το αυτοσχέδιο λούνα πάρκ που έστησαν στον δημοτικό κήπο τα αστέρια του Οδηγισμού

Το πρωί του Σαββάτου το κέντρο της πόλης ευνόησε τα πασχαλινά bazaar των συλλόγων που κατάφεραν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού τόσο με τη δράση τους, στην οποία εντάσσονται τέτοιες πρωτοβουλίες, όσο και με τα προϊόντα που διέθεταν προς πώληση…
Αναλυτικότερα, στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου πραγματοποιήθηκε το πασχαλινό bazaar του Κέντρου Προστασίας Παιδιού «Πρώην Παιδόπολη». Χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά στεφάνια, μικρά δωράκια και άλλες δημιουργίες βρίσκονταν στη διάθεση του κοινού προκειμένου να επιλέξει αυτήν της προτίμησής του και με την αγορά της να ενισχύσει την λειτουργία του κέντρου, ενώ η ανταπόκριση του κόσμου απέδειξε το κατά πόσο είναι ενημερωμένος για τη δράση του και βρίσκεται στο πλευρό των μελών του.

Ακόμη, την ίδια ώρα, στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου πραγματοποιούσε το πασχαλινό του bazaar και το Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος», το οποίο μάλιστα πρόκειται να επαναληφθεί την Μεγάλη Παρασκευή. Πασχαλινές δημιουργίες, αλλά και αξεσουάρ με θέμα τους τούς μικρούς τετράποδους φίλους μας, όπως σκουλαρίκια και βραχιόλια, καθώς και βιβλία διατίθεντο προς πώληση προκειμένου τα έσοδα να πάνε προς ενίσχυση του σωματείου.

Παράλληλα, στο Δημοτικό Κήπο δημιουργήθηκε ένα αυτοσχέδιο λούνα παρκ από το Τοπικό Τμήμα Καβάλας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, πιο συγκεκριμένα από τον Κλάδο των Αστεριών με παιχνίδια που σκόρπισαν το κέφι και μία λαχειοφόρο αγορά με σκοπό την ενίσχυση του σωματείου για συμμετοχή όλων των παιδιών του κλάδου στην τελική κατασκήνωση. Ποιος θα πιάσει την καραμέλα από το σκοινί δίχως χέρια, ποιος θα ταΐσει τον άλλο με κλειστά μάτια, αλλά και το «ξύρισμα» του μπαλονιού ήταν μερικές μόνο από τις διασκεδαστικές δοκιμασίες στις οποίες συμμετείχαν τα παιδιά απολαμβάνοντας ένα διαφορετικό πρωινό.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker