Προωθητική πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου

7 Ιουνίου, 2010

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης συνεδρίασε στην Καβάλα το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου. Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου κάνει αυτό που ήδη έχει εξαγγείλει, δηλαδή αναλαμβάνει μία ακόμη πρωτοβουλία για να τονώσει την κίνηση στην αγορά. Αυτή την φορά πρόκειται για μία προωθητική ενέργεια με τον τίτλο «Στηρίζω και κερδίζω». Πρόκειται για ειδικές κάρτες-δωροεπιταγές, όπου ο καταναλωτής με αγορές άνω των 50 ευρώ θα κερδίζει δώρα από τα καταστήματα που αντίστοιχα σε αγορές 50 ευρώ θα είναι 10 ευρώ και όσο μεγαλύτερο είναι το ποσό των αγορών τόσο μεγαλύτερης αξίας θα είναι η δωροεπιταγή.
Η ενημέρωση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου αρχίζει από σήμερα, προκειμένου να προμηθευτούν τις σχετικές αφίσες και βέβαια τις δωροεπιταγές, που ο Σύλλογος έχει έτοιμες. Η προωθητική αυτή ενέργεια θα συνεχιστεί μέχρι την παραμονή της έναρξης των θερινών εκπτώσεων, μέχρι δηλαδή τις 14 Ιουλίου.
Το πρωί της Παρασκευής, στα πλαίσια άλλης απόφασης του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, το Προεδρείο επισκέφθηκε και συζήτησε θέματα παρεμπορίου και με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Καβάλας, Γιώργο Κασσανδρινό, και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μανώλη Λουπεϊδη.
Οι δύο υπηρεσίες υποσχέθηκαν ότι θα συνδράμουν στην προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου και θα αντιμετωπίζεται άμεσα το πρόβλημα του παρεμπορίου. Ο Εμπορικός Σύλλογος θεωρεί ότι τώρα το καλοκαίρι, ειδικά στην παραλιακή οδό-χώρο ευθύνης του Λιμεναρχείου-το παρεμπόριο θα είναι σε έξαρση και θέλει να προλάβει καταστάσεις που τα προηγούμενα καλοκαίρια ταλαιπώρησαν πολλούς επαγγελματίες της Καβάλας.

Πηγή: www.proininews.gr

eXTReMe Tracker