Πρωταπριλιά μουσικής με τους “ONAR” στο café “Franco’s”

1 Απριλίου, 2011

Η ΟΜΑΔΑ “PLAYGROUND EQUIPMENT” ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

Οι Λευτέρης Πλιάτσικας και Πένυ Ραμαντάνη, συνοδευόμενοι από τον πιανίστα Λευτέρη Περγάμαλη, θα παρουσιάσουν τραγούδια από το νέο τους άλμπουμ που ονομάζεται «Όσα αντίο μας μένουν», αλλά και τα προηγούμενα επτά άλμπουμ των “Onar”

Το ντουέτο των Λευτέρη Πλιάτσικα και Πένυς Ραμαντάνη, έρχονται στην Καβάλα και το café “Franco’s” την πρωταπριλιά, έπειτα από πρόσκληση της ομάδας “Playground Equipment”, για μια συναυλία για δυο κιθάρες κι ένα πιάνο. Συγκεκριμένα, αυτή την Παρασκευή στις 9 το βράδυ, οι βασικοί συντελεστές των “ONAR” συνοδευόμενοι από τον πιανίστα Λευτέρη Περγάμαλη, θα παρουσιάσουν τραγούδια από το νέο τους άλμπουμ που ονομάζεται «Όσα αντίο μας μένουν», αλλά και τα προηγούμενα επτά άλμπουμ του συγκροτήματος.

Πλιάτσικας και Ραμαντάνη, ξεκίνησαν την κοινή πορεία τους το 1998, ενώ την επόμενη χρονιά δημιούργησαν τους «Όναρ». Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο «Το Έργο Που Παίζουν Τα Μάτια Σου», το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και αγκαλιάστηκε ειδικά από τους οπαδούς των «Πυξ Λαξ» σε μια εποχή που οι τελευταίοι έπνεαν τα λοίσθια. Ακολούθησαν οι δίσκοι «Μη Πετάς θα σε Δουν» (2000), «Αλαντίν… τελείωσαν οι ευχές σου» (2002), «Στην Άκρη της Γης» (2003), «Που ταξιδεύεις;» (2006), «Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται» (2007) και «Δεν μπορώ να χαραμίσω άλλη ανάσα» (2009). Επίσης έχουν στο ενεργητικό τους το cd single «Δεν χρωστάω σε κανέναν» που κυκλοφόρησε το 2001. Η δισκογραφία τους που επεκτείνεται με τον προαναφερόμενο δίσκο «Όσα αντίο μας μένουν», έτυχε μεγάλης απήχησης και σήμερα οι «ΟΝΑΡ» θεωρούνται από τα πιο πετυχημένα εμπορικά συγκροτήματα του είδους τους, ενώ έχουν γυρίσει όλη τη χώρα για συναυλίες κι έχουν συνεργαστεί με κάποιους εκ των γνωστότερων Ελλήνων τραγουδιστών και τραγουδοποιών.

Αυτή την εποχή εμφανίζονται στη μουσική σκηνή «Σταυρός του Νότου» της Αθήνας και στο πλαίσιο της εξόρμησης τους στην πόλη της Καβάλας θα παρουσιάσουν σε «ακουστικές» εκτελέσεις επιτυχίες τους όπως «Αν μ’ αγαπάς», «Με τρομάζεις», «Χάρτινα Φανάρια», «Δεν χρωστάω σε Κανέναν», «Μαχαίρια τώρα τα φιλιά σου», αλλά και μερικές διασκευές τραγουδιών άλλων καλλιτεχνών.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του “Franco’s Café Bar” (οδός Κύπρου 6, τηλ. 2510 224647 & 6957 446487).

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker