Σήμερα η πρώτη για τους «μεγάλους» κολυμβητές του Ναυτίλου

1 Σεπτεμβρίου, 2010

Από 6 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων

Σήμερα Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου δίνεται η εκκίνηση της νέας κολυμβητικής χρονιάς για τους αθλητές και αθλήτριες του ΝΑΥΤΙΛΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, όσον αφορά την Αγωνιστική (άνω των 12 ετών) και την Προαγωνιστική κατηγορία (10-12 ετών).

Η προγραμματισμένη πρώτη συγκέντρωση αθλητών και γονέων θα γίνει το απόγευμα στις 18:30 στην παραλία της Καλαμίτσας, με μαγιό, βουτιές και ενημέρωση για τη νέα χρονιά, σε κλίμα χαράς και ηρεμίας. Τις πρώτες τρεις ημέρες προπονήσεων οι προπονητές επέλεξαν το χώρο του αθλητικού κέντρου Καλαμίτσας, καθώς συνδυάζονται η ξηρή προπόνηση με το υγρά στοιχείο.

Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις στο Κλειστό Κολυμβητήριο Καβάλας για όλα τα τμήματα μεγάλης και μικρής πισίνας του ΝΑΥΤΙΛΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ. Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα στα χέρια μας το πρόγραμμα και τα ωράρια της νέας χρονιάς, αν και οι ώρες και τα τμήματα εκμαθήσεων θα λειτουργούν περίπου με τον ίδιο τρόπο με πέρυσι. Εμείς από την πλευρά μας, έχοντας κάνει όλη τη σχετική προεργασία, έχουμε καταρτίσει βάσει επιπέδου και ηλικίας τα τμήματα μας, καθώς και τα ωράρια που αυτά θα έχουν.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ, ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ/ ΓΚΡΟΥΠ.

Τις πρώτες δύο εβδομάδες (δηλαδή μέχρι Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου) θα γίνονται τεστ για τον καταρτισμό ομοιογενών τμημάτων και επιλογή ωραρίου που βολεύει τους γονείς και τα παιδιά. Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλιστούν η σταθερή συμμετοχή στις προπονήσεις και κατά συνέπεια η απρόσκοπτη πρόοδος του μικρού κολυμβητή – κολυμβήτριας.
ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ !!

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στο Κλειστό Κολυμβητήριο Καβάλας (ώρες 15:30 – 19:30), ή στα ακόλουθα τηλέφωνα :

6937559452  – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Υπεύθυνη Εγγραφών
6936769034  – ΚΑΤΣΙΛΙΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Προπονητής

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker