Σήμερα νωρίς το πρωί: Υποδοχή τουριστών που θα καταφθάσουν στην Καβάλα με κρουαζιερόπλοιο από τα στελέχη της «Δημωφέλεια»

1 Ιουνίου, 2010

Στελέχη της Διεύθυνσης Πολιτιστικού Τουρισμού και Επικοινωνίας της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ θα υποδεχθούν σήμερα από τις 8.00 το πρωί τους 1350 Άγγλους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Balmoral» που αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι στις 07.30 το πρωί.
Το λιμάνι της Καβάλας θα είναι ο πρώτος σταθμός των επισκέψεων που θα πραγματοποιήσει σε λιμάνια της Ελλάδας στο πλαίσιο του ταξιδιού του το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο.

Μέχρι τις δέκα το πρωί στους επιβάτες που θα αποβιβάζονται από το πλοίο θα προσφέρονται παραδοσιακά γλυκίσματα και τουριστικά έντυπα της Καβάλας όπως και ένας οδηγός της τοπικής αγοράς. Μετά τις έντεκα σε όσους αποβιβάζονται από το πλοίο θα προσφέρεται ούζο και τοπικά παραδοσιακά εδέσματα μαζί με έντυπο πληροφοριακό υλικό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του κρουαζιερόπλοιου, στο λιμάνι της Καβάλας θα λειτουργεί ένα κιόσκι τουριστικών πληροφοριών το οποίο θα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν την πόλη.

Επίσης, το μεσημέρι, μέλη του Συλλόγου «Λαϊκότροπο» θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς προ τιμή των επιβατών του πλοίου.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker