Στην Καβάλα το Σαββατοκύριακο η Ολομέλεια της Διεθνούς Λέσχης της Μαύρης Θάλασσας

23 Σεπτεμβρίου, 2010

Συνέντευξη τύπου παραχωρούν για το θέμα σήμερα ο πρόεδρος και ο εκτελεστικός διευθυντής της Διεθνούς Λέσχης της Μαύρης Θάλασσας Κωστής Σιμιτσής και Μιχάλης Χρυσομάλλης.

Ο δήμαρχος και πρόεδρος της Διεθνούς Λέσχης της Μαύρης Θάλασσας Κωστής Σιμιτσής και ο εκτελεστικός διευθυντής της Διεθνούς Λέσχης της Μαύρης Θάλασσας Μιχάλης Χρυσομάλλης, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 13.00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι κ. Σιμιτσής και Χρυσομάλλης θα αναφερθούν στην Ολομέλεια της Διεθνούς Λέσχης της Μαύρης Θάλασσας που συγκαλείται στην Καβάλα το τριήμερο 24 έως 26 Σεπτεμβρίου και στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν σαράντα πέντε άτομα (δήμαρχοι, εκπρόσωποι δήμων και αξιωματούχοι) από όλες τις πόλεις – μέλη της Διεθνούς Λέσχης της Μαύρης Θάλασσας.
Επίσης, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θα παρουσιαστούν οι δράσεις που έχει υλοποιήσει και οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η πόλη της Καβάλας, η οποία σημειωτέον, ανέλαβε την προεδρεία της Διεθνούς Λέσχης της Μαύρης Θάλασσας για την τριετία 2009 – 2011.

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker