ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΠΝΟΥ Ειδικές τιμές στα ξενοδοχεία της Καβάλας για τους επισκέπτες του Μουσείου Καπνού

2 Φεβρουαρίου, 2010

Με τον πρόεδρο του Δημοτικού Μουσείου Καπνού Γιάννη Βύζικα συναντήθηκαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Ξενοδόχων Καβάλας στο πλαίσιο της στενότερης συνεργασίας και των δυο φορέων. Ο κ. Βύζικας ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο για όλες τις δραστηριότητες του Μουσείου Καπνού αλλά και γι’ αυτές που προγραμματίζονται και ζήτησε τη συνδρομή του Συλλόγου ώστε οι επισκέπτες να ωφεληθούν από την παραμονή τους στην πόλη.

Στη διάρκεια της συζήτησης αποφασίστηκε να δημιουργηθεί σύνδεσμος στα site τόσο του Μουσείου Καπνού όσο και του Συλλόγου Ξενοδόχων μέσα από τα οποία θα δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη της κάθε μια ιστοσελίδας να ενημερώνεται αντίστοιχα είτε για το Μουσείο Καπνού είτε για τα ξενοδοχεία της πόλης και γενικότερα για την Καβάλα. Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να προσφέρει ειδικές τιμές στα δωμάτια των ξενοδοχείων για τους επισκέπτες του Μουσείου Καπνού. Τέλος, σε εμφανές σημείο στις εισόδους των ξενοδοχείων θα τοποθετηθεί καλαίσθητη πινακίδα που θα προτρέπει τους πελάτες να επισκεφθούν το Μουσείο Καπνού.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker