ΤΕΙ Καβάλας Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων

8 Απριλίου, 2010

Συνεχίζονται τα έργα στο ΤΕΙ Καβάλας, έργα που στην παρούσα φάση έχουν να κάνουν με τη συντήρηση των κτιρίων. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Καβάλας, Θανάση Μητρόπουλο, το ίδρυμα θα δαπανήσει γι’ αυτούς τους σκοπούς το πόσο των 7.500.000 €.
Όσον αφορά τα έργα συντήρησης, τη μεγαλύτερη δυσκολία παρουσιάζει η ανακαίνιση των εστιών, στις οποίες οι παρεμβάσεις έχουν να κάνουν με τη συντήρηση εσωτερικών χώρων και τη μόνωση της ταράτσας, η οποία έχει παρουσιάσει πολλά προβλήματα.

Οκτώ χρόνια χωρίς καμία πρόοδο
Από εκεί και πέρα στο σχεδιασμό της διοίκησης του ΤΕΙ εντάσσεται και η ανακαίνιση του αμφιθεάτρου, ενώ όπως δήλωσε ο Θανάσης Μητρόπουλος, «πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην ολοκλήρωση του περιμετρικού δρόμου του ΤΕΙ». Πρόκειται για ένα έργο που έχει ξεκινήσει από το 2002, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί, δημιουργώντας αυτή την άσχημη εικόνα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι στους χώρους στάθμευσης. Το πρόβλημα της μη ολοκλήρωσης του έργου, μετά από 8 περίπου χρόνια οφείλεται σε νομικές αστοχίες. «Δυστυχώς αποδείχθηκε ατυχής η επιλογή της επίβλεψης του έργου από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων. Το ζήτημα αυτό μας έχει πάει πολύ πίσω και δεν τιμάει κανέναν, αλλά δεν ευθυνόμαστε εμείς. Ιδιαίτερα στο θέμα του πάρκινγκ, η αυτή η 8ετής καθυστέρηση μας έχει γονατίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Μητρόπουλος.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker