Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ: Δέκα χρόνια συμπληρώνει φέτος το μεταπτυχιακό πρόγραμμα για τα χρηματοοικονομικά, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Γκρίνουιτς

21 Ιουνίου, 2010

Αρχίζουν από τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, οι εγγραφές για τη δέκατη περίοδο του προγράμματος, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και τις 20 Ιουλίου.
Δέκα χρόνια συμπληρώνει φέτος πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με εξειδίκευση στην κατεύθυνση: «Χρηματοοικονομικά και Χρηματοοικονομικά Πληροφοριακά Συστήματα», που διοργανώνει το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Καβάλας, σε σύμπραξη με το Πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς (University of Greenwich) της Μεγάλης Βρετανίας. Το πρόγραμμα απευθύνεται, κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, σε πτυχιούχους τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής, Χρηματοοικονομικών, Οικονομικών και Πληροφορικής Ανώτατων Ιδρυμάτων της ημεδαπής, ή αναγνωρισμένων ομοταγών Ανώτατων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Αίτηση μπορούν να υποβάλουν τόσο οι πτυχιούχοι Α.Ε.Ι., όσο και αυτοί των Τ.Ε.Ι. Οι τίτλοι σπουδών του προγράμματος, που απονέμονται από το Πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς, αναγνωρίζονται και γίνονται ισότιμοι από το αρμόδιο όργανο με τους ίδιους όρους και τις ίδιες προϋποθέσεις, όπως οι τίτλοι του αντίστοιχου προγράμματος του Πανεπιστημίου του Γκρίνουιτς, που πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου στην έδρα του Πανεπιστημίου, χωρίς τη σύμπραξη του Τ.Ε.Ι. Καβάλας. Τα μαθήματα αρχίζουν την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη 2010, θα προηγηθούν υποχρεωτικά καθημερινά προπαρασκευαστικά μαθήματα από τις 13 Σεπτεμβρίου 2010 και η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική. Η χρονική διάρκεια του προγράμματος ορίζεται σε δύο διδακτικά εξάμηνα και την εκπόνηση μεταπτυχιακής εργασίας. Δίνεται, επίσης, η δυνατότητα σε φοιτητές, να παρακολουθήσουν το ίδιο πρόγραμμα, με χρόνο ολοκλήρωσης τα δύο έτη και την εκπόνηση μεταπτυχιακής εργασίας. Η γλώσσα διδασκαλίας, των εργασιών και των εξετάσεων, είναι η αγγλική. Ο αριθμός των εισακτέων ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο σε τριάντα πέντε φοιτητές. Τα δίδακτρα ανέρχονται στο ποσό των 6.500 ευρώ για το σύνολο του προγράμματος. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές καθημερινά, από τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010 έως και την Τρίτη 20 Ιουλίου 2010 και ώρες 11:00-13:00 στη Γραμματεία του προγράμματος.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker