ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ : Με έργα 650.000 ευρώ θα ξεκινήσει η αναμόρφωση του ΤΕΙ Καβάλας

4 Νοεμβρίου, 2009

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 650.000 €, ανακοίνωσε ότι θα δημοπρατηθούν μέσα στο 2009, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Καβαλας, Θανάσης Μητρόπουλος, μιλώντας στον «Κ.Τ.»! Πρόκειται για έργα ανακαίνισης των εστιών, το βάψιμο του κεντρικού κτιρίου, αλλά και η κατασκευή της δεξαμενής και του αντλιοστασίου, που θα μεταφέρουν το νερό που έχει βρεθεί μέχρι τις εγκαταστάσεις του γηπέδου, το οποίο σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ, πρόκειται να αναμορφωθεί

Προχθές πέρασε από το διοικητικό συμβούλιο του ΤΕΙ Καβάλας, η έγκριση 290.000 € από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, για την ανακαίνιση της φοιτητικής εστίας II. Σύμφωνα με τον Θανάση Μητρόπουλο, θα ακολουθήσει το έργο της δεξαμενής. «Αν θυμάστε είχε γίνει στο παρελθόν μία γεώτρηση και είχαμε βρει το νερό. Θα κατασκευαστούν η δεξαμενή με το αντλιοστάσιο, έτσι ώστε να κατέβει το νερό μέχρι το γήπεδο ποδοσφαίρου», τόνισε. Όσον αφορά το γήπεδο ποδοσφαίρου, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Καβάλας, δήλωσε ότι θα αναμορφωθεί. Το τρίτο έργο που θα δημοπρατηθεί μέσα στο 2009, είναι το βάψιμο του βασικού κτιρίου διδασκαλίας, που στεγάζονται τα εργαστήρια του γενικού τμήματος και της ΣΔΟ.

Όσον αφορά την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων και την επέκταση του ΤΕΙ Καβάλας, ο Θανάσης Μητρόπουλος, δήλωσε ότι το θέμα αυτό σχετίζεται με την παραχώρηση από το δήμο Καβάλας του οικοπέδου. «Το θέμα αυτό έχει κλείσει. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε ήδη ευχαριστήσει το δήμο Καβάλας, που κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Καβάλας, ο οποίος έθεσε το συγκεκριμένο θέμα και στη συνάντηση που είχε με το βουλευτή Καβάλας, Σάββα Εμινίδη. «Ζητάμε επιπλέον τμήματα. Αν αυτό συνδυαστεί με την επικείμενη ανάληψη του παλιού νοσοκομείου, του Σανατορίου, τότε θα διεκδικήσουμε τμήματα από τις Σχολές Επιστημών Υγείας», σημείωσε ο Θανάσης Μητρόπουλος, συμπληρώνοντας ότι το ζήτημα αυτό θα το ανοίξουν μέσα στις επόμενες μέρες.

eXTReMe Tracker