Η Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας εγκαινιάζει τη λειτουργία των χορευτικών τμημάτων της

30 Σεπτεμβρίου, 2013

Η Δημοτική Σχολή Χορού Καβάλας εγκαινιάζει τη λειτουργία των χορευτικών τμημάτων της για την καινούργια μαθητική περίοδο 2013-2014.Θα τελεστεί αγιασμός στις αίθουσες χορού, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 19.30, στο Β’ όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου «Πυθαγόρας». Προσκαλούμε παλιούς και νέους μαθητές, καθώς και όλους τους φίλους του χορού της πόλης, για να γιορτάσουμε μαζί, την έναρξη μιας ακόμη δημιουργικής-χορευτικής χρονιάς, με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης.

ΛΙΜΗΝ: Πολιτιστικά Λιμάνια από το Αιγαίο στη Μαύρη Θάλασσα

28 Σεπτεμβρίου, 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Θέμα:  “ΛΙΜΗΝ: Πολιτιστικά     Λιμάνια από το Αιγαίο στη Μαύρη Θάλασσα”

περισσότερα

«Mistero Buffo» του Ντάριο Φο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου Τρίτη 1 και Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

26 Σεπτεμβρίου, 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Mistero Buffo»

περισσότερα

Ανάγνωση-αφήγηση παραμυθιού στην Παιδική Βιβλιοθήκη Αγ. Λουκά

26 Σεπτεμβρίου, 2013

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασιλικός» του Δήμου Καβάλας με τη συνεργασία της ομάδας μελέτης διατήρησης και διάδοσης του λαϊκού παραμυθιού «Οι παραμυθάδες», οργανώνουν ανάγνωση – αφήγηση παραμυθιού στην Παιδική Βιβλιοθήκη Αγ. Λουκά (Χανίων 1- Πολυκέντρο, τηλ. 2510/241466). περισσότερα

Nεολαία Εθελοντισμού & Ανάπτυξης Καβάλας Συγκεντρώνει Πλαστικά Καπάκια ώστε να Διατεθούν για την Προμήθεια Ενός Αναπηρικού Αμαξιδίου σε Ένα Συνάνθρωπό μας που το Έχει Ανάγκη

19 Σεπτεμβρίου, 2013

Η Νεολαία Εθελοντισμού και Ανάπτυξης Καβάλας (Ν.Ε.Α. Καβάλας) σε συνεργασία με το Γενικό  Νοσοκομείο Καβάλας συγκεντρώνει πλαστικά καπάκια ώστε να διατεθούν για την προμήθεια ενός αναπηρικού αμαξιδίου σε ένα συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη.

περισσότερα

Διακήρυξη Δημοπρασίας για την εκμίσθωση του κυλικείου του Α΄ ορόφου της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας

17 Σεπτεμβρίου, 2013

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», προκηρύσσει δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση του κυλικείου του Α΄ ορόφου της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας, συνολικής επιφάνειας εσωτερικού χώρου 48τμ. Τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας ορίζεται το ποσό των 650,00€ μηνιαίως και ως διάρκεια εκμίσθωσης το διάστημα εννέα (9) ετών, με δυνατότητα τριετούς παράτασης. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 11πμ στα κεντρικά γραφεία της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ (Ομονοίας 117, 3ος όροφος, Καβάλα). Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης, ήτοι μέχρι τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013.
Οι όροι της σχετικής διακήρυξης (αρ.πρωτ. 3894/16-9-2013) βρίσκονται στο γραφείο της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τους αρμόδιους υπαλλήλους κ. Αλέξανδρο Βρεττό και κα. Άρτεμη Σχοινά (τηλέφωνο επικοινωνίας 2510835375).

περισσότερα

Διακήρυξη για την υλοποίηση του έργου «Παροχή υπηρεσιών διαμονής – σίτισης και μεταφοράς στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων για το πρόγραμμα Κατασκηνώσεις – Λουτροθεραπεία – Πηλοθεραπεία για ηλικιωμένα άτομα και ενήλικα άτομα με αναπηρίες».

13 Σεπτεμβρίου, 2013

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας έχοντας υπ’ όψη την υπ’ αριθ. 131/2013 απόφαση του Δ.Σ., προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για την υλοποίηση του έργου «Παροχή υπηρεσιών διαμονής – σίτισης και μεταφοράς στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων Καβάλας για το πρόγραμμα Κατασκηνώσεις – Λουτροθεραπεία – Πηλοθεραπεία για ηλικιωμένα άτομα και ενήλικα άτομα με αναπηρίες» προς εξυπηρέτηση συνολικά 300 ωφελουμένων, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή. Ο συνολικός ενδεικτικός προϋπολογισμός είναι 51.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

περισσότερα

Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιου καλλιτεχνικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση της Δημοτικής Ερασιτεχνικής Σχολής Χορού Καβάλας

13 Σεπτεμβρίου, 2013

Σήμερα, 13.09.2013, δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιου καλλιτεχνικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση της Δημοτικής Ερασιτεχνικής Σχολής Χορού Καβάλας, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι από τις 14/09/2013 έως και τις 23/09/2013. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή από τρίτους κατόπιν εξουσιοδότησης στη Διεύθυνση Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», οδός Ομονοίας 117 (3ος Όροφος), Τ.Κ. 65403, Καβάλα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8.30 π.μ. μέχρι 14.00 μ.μ., ή μπορούν να σταλούν και ταχυδρομικώς συστημένα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους (σφραγίδα και απόδειξη ταχυδρομείου) στην ίδια διεύθυνση.

περισσότερα

Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης Δυνητικών Ωφελουμένων για τον Δήμο Καβάλας «ΠΡΑΣΙΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ»

12 Σεπτεμβρίου, 2013

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους Προσωρινούς Πίνακες Κατάταξης  Δυνητικών Ωφελουμένων της ΑΣ «ΠΡΑΣΙΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» για το Δήμο Καβάλας.

περισσότερα

15ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο

11 Σεπτεμβρίου, 2013

header-synedrio

περισσότερα

Επόμενη σελίδα: »

eXTReMe Tracker