Προγράμμα Κοινωφελούς Εργασίας: Aπονομή βεβαιώσεων εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών

10 Οκτωβρίου, 2012

Επιδόθηκαν χθες το πρωί οι βεβαιώσεις του πρώτου τμήματος ενηλίκων που παρακολούθησαν τα δωρεάν μαθήματα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών που διοργάνωσε ο Δήμος Καβάλας στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

Η αντιδήμαρχος Θεοδώρα Βαβαλέσκου εκπροσωπώντας το δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του Δήμου Καβάλας επισημαίνοντας ότι η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου αποδεικνύει το αμείωτο ενδιαφέρον τους για μάθηση πάνω στον τομέα της νέας τεχνολογίας. Σημείωσε μάλιστα ότι και στο μέλλον θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε τα μαθήματα αυτά να επαναληφθούν.

Από την μεριά του ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ψηφιακών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας Μπάμπης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του να γνωρίζει κάποιος να χειρίζεται ηλεκτρονικούς υπολογιστές επισημαίνοντας ότι αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική του καριέρα.

Τα δωρεάν μαθήματα εντάσσονται στη δράση «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ» και απευθύνονται σε ενήλικες, άντρες και γυναίκες, που επιθυμούν να εκπαιδευτούν πάνω στις τεχνολογίες της πληροφορικής και των επικοινωνιών. Τα μαθήματα είναι συνολικής διάρκειας σαράντα ωρών και πραγματοποιούνται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας. Την επόμενη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο και τελευταίο τμήμα ενηλίκων για την εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Πηγή:www.e-kavala.eu

eXTReMe Tracker