Karlsruher Konzert-Duo

15 Οκτωβρίου, 2012

Ο Δήμος Καβάλας και το Δημοτικό Ωδείο, σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, έχουν τη χαρά να παρουσιάσουν μία εξαιρετική Συναυλία με έργα για φωνή, βιολοντσέλο και πιάνο.

Συγκεκριμένα, το ντουέτο “KARLSRUHER KONZERT-DUO”, αποτελούμενο από την DAGMAR HARTMANN (πιάνο) και τον REINHARD ARMLEDER (βιολοντσέλο), συμπράττει με την Ελληνίδα υψίφωνο ΜΥΡΣΙΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ σε ένα απολαυστικό πρόγραμμα. Οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν θαυμάσια πρωτότυπα έργα για τσέλο και πιάνο ή για φωνή και πιάνο, όπως επίσης και διασκευές ή μεταγραφές υπέροχων τραγουδιών από το γαλλικό και το γερμανικό ρεπερτόριο.

Το “Karlsruher Konzert-Duo” δημιουργήθηκε το 1997, έχει βραβευθεί σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς, και είναι επιτυχημένο και περιζήτητο τόσο εντός όσο και εκτός της Γερμανίας. Έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σε πολλές χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Αμερικής. (Περισσότερες πληροφορίες για το “Karlsruher Konzert-Duo” μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.konzertduo.de) Η σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη σπούδασε με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση στην Ακαδημία Mozarteum του Salzburg, υπήρξε μόνιμη σολίστ στην Όπερα της γερμανικής πόλης Halle και απολαμβάνει ήδη μία καριέρα με πλήθος εμφανίσεων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και στο Μεξικό.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 21:00 στο κινηματοθέατρο ΟΣΚΑΡ. Είσοδος ελεύθερη.

Το πρόγραμμα της συναυλίας μπορείτε να το δείτε εδώ.

eXTReMe Tracker