Δύο προγράμματα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης για τους Νέους Αγρότες από το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας

12 Νοεμβρίου, 2012

Σας γνωστοποιούμε ότι το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΔΡΑΜΑΣ θα υλοποιήσει δύο (2) προγράμματα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, για τους Νέους Αγρότες, ενταγμένα στις Πράξεις 1, 2 και 3) «Επαγγελματική Κατάρτιση Αυτοαπασχολουμένων στον Πρωτογενή τομέα (Νέοι Γεωργοί)».

 Άξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.), διάρκειας 150 ωρών το καθένα, με θέμα «Φυτική Παραγωγή. Φυτά μεγάλης καλλιέργειας – Κηπευτικά» (έναρξη 12-11-2012, λήξη 12-12-2012) και «Φυτική Παραγωγή. Φυτά μεγάλης καλλιέργειας – Κηπευτικά» (έναρξη 15-11-2012, λήξη 17-12-2012), στη Δράμα.

 Η εκπαίδευση θα είναι απογευματινή και θα υλοποιηθεί σε Αίθουσες του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας.

Οι ενδιαφερόμενοι – υπόχρεοι εκπαίδευσης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο προγράμματος κατάρτισης έως την Τετάρτη 7-11-2012.

Οι εκπαιδευτές που είναι ενταγμένοι στο «Μητρώο Β’ Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων» του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ως εκπαιδευτικό προσωπικό στο Πρόγραμμα Κατάρτισης, θα πρέπει έως την Τετάρτη 7-11-2012 να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο κατάρτισης και να υποβάλλουν Βιογραφικό Σημείωμα και την σχετική αίτηση με την θεματική ενότητα που επιθυμούν να διδάξουν.

Ο Υπεύθυνος Κατάρτισης

ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Πηγή: www.xirafi.gr

eXTReMe Tracker