ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΓΚΑΛΕΡΙ ΑΝΤΙΚΩΝ ΝΤΙΑΝΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑ Άρωμα Ανδαλουσίας από τις Φλώρα Τσουκαλά και Νιόβη Μπένου του Grupo Flamenco Pellizco

6 Δεκεμβρίου, 2012

Οι διοργανωτές υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία με όχημα την ανδαλουσιανή μουσική και τον χορό Flamenco ο οποίος πραγματικά απογειώνει τις αισθήσεις

Η «Allegria – Discover Fun in Business» συνεργάζεται με τον Σύλλογο Φίλων Διατήρησης Παλαιών Αντικειμένων για την παρουσίαση μιας μοναδικής εμπειρίας με όχημα την ανδαλουσιανή μουσική και τον χορό Flamenco ο οποίος πραγματικά απογειώνει τις αισθήσεις, με τις χορεύτριες Φλώρα Τσουκαλά και Νιόβη Μπένου του Grupo Flamenco Pellizco, να εμφανίζονται το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ στην Γκαλερί Aντικών της Ντιάνας Τσουκαλά (συμβολή των οδών Ομονοίας και Φιλώτα 1, 2ος όροφος).

Στην εμφάνιση του Grupo Flamenco Pellizco, το οποίο υπόσχεται ένα μαγευτικό ταξίδι στις μελωδίες και τους ρυθμούς της Ανδαλουσίας, πέραν του χορευτικού ντουέτου θα συμμετάσχουν η τραγουδίστρια Γιώτα Βαron και ο κιθαρίστας Κώστας Τσουμάνης, ενώ ο Στάθης Παρασκευόπουλος, θα παίξει cajon.

Η ομάδα εδρεύει στη Θεσσαλονίκη όπου μάλιστα λειτουργεί από το 2009 το Studio Flamenco Pellizco με ιδρύτριες τις Νιόβη Μπένου και Φλώρα Τσουκαλά, οι οποίες μετά από πολυετή φοίτηση στη Σεβίλλη Ανδαλουσίας αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτό τον νέο χώρο με στόχο τη διάδοση του χορού flamenco, συνεχίζοντας παράλληλα την ενεργή πορεία τους ως χορεύτριες, πραγματοποιώντας εμφανίσεις εντός και εκτός Θεσσαλονίκης με τα μουσικά σχήματα «Motel Selenik», «Cadenas» και «Caja Secreta». Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τον ιδιαίτερο αυτό χορό της Ανδαλουσίας. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μαθήματα χορογραφίας, ρυθμού και τεχνικής και να συμμετάσχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις του studio (σεμινάρια, προβολές, fiestas flamencas, παραστάσεις) με σκοπό την εξοικείωση με την τέχνη του flamenco.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μνήμες από παλαιότερες, πραγματικά εντυπωσιακές εμφανίσεις τους στην Καβάλα, υπόσχονται μια ξεχωριστή μουσικόχορευτική βραδιά. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 6944 272244.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker