«ΑΛΦΑΒΗΤΟΠΑΡΕΛΑΣΗ» Κάθε χρόνο και καλύτερη!

17 Φεβρουαρίου, 2010

Μπορεί ο καιρός να δημιούργησε αρκετά προβλήματα όσον αφορά την πραγματοποίηση της φετινής «Αλφαβητοπαρέλασης», παρ’ όλα αυτά η οργάνωση και ο κόπος τόσο των μαθητών όσο και των γονιών τους δεν πήγε χαμένος, καθώς το περασμένο Σάββατο ο καιρός στάθηκε αρωγός για την πραγματοποίηση ενός μεγάλου ξεφαντώματος, δίνοντας παράλληλα ζωή στην πόλη της Καβάλας.
 
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το φετινό κεντρικό θέμα της «Αλφαβητοπαρέλασης» ήταν τα γλυκά, γι’ αυτό και όλα τα συγκροτήματα που παρέλασαν ήταν ντυμένα με κάποιο γλυκό πειρασμό. Πάστες, κέικ, σοκολάτες, μπισκότα, μαρμελάδες, τρουφάκια και πολλά ζαχαρωτά ήταν μερικές από τις καρναβαλικές ενδυμασίες των μαθητών, οι οποίοι ξεσήκωσαν με τον ενθουσιασμό και το χορό τους όσους παραβρέθηκαν στην Ομόνοια αλλά και στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης. Όπως ήταν φυσικό στην εκδήλωση παραβρέθηκαν το σύνολο σχεδόν των πολιτικών αρχόντων του νομού, με προεξέχοντες τους βουλευτές και το δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή.
Είναι γεγονός ότι οι οργανωτές της «Αλφαβητοπαρέλασης» θα πρέπει να αισθάνονται δικαιωμένοι καθώς κάθε χρόνο αυτή, γίνεται καλύτερη, ανεβάζοντας το επίπεδο και τις προσδοκίες για την επόμενη χρονιά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την «Αλφαβητοπαρέλαση» της επόμενης χρονιάς.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker