NAYTIΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης

19 Φεβρουαρίου, 2010

Αναχωρεί σήμερα Παρασκευή η ομάδα του ΝΑΥΤΙΛΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ για τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα γίνει το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών το τριήμερο 19-21 Φεβρουαρίου.
Στην παρθενική του χρονιά ο ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ξεπέρασε κάθε προσδοκία και πρόβλεψη, και παρά το γεγονός ότι χτίζει το μέλλον του στην προαγωνιστική κατηγορία και στα φυτώρια εκμαθήσεων, θα βρεθεί στα σαλόνια των μεγάλων διοργανώσεων με τρεις συνολικά κολυμβητές και κολυμβήτριες. Πρόκειται για μία επιτυχία σημαντική, που φανερώνει τη γνώση και τη μεθοδικότητα των έμπειρων προπονητών της ομάδας, αλλά πάνω απ’ όλα του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει και ωθεί όλα τα τμήματα στη βελτίωση και την πρόοδο. Μία ένδειξη ότι η σοβαρή δουλειά, παρά τα παροδικά προβλήματα που ορθώνονται στη δημιουργία μιας νέας υπολογίσιμης και αξιόλογης ομάδας, θα αποδώσει καρπούς και αποτελέσματα.
Στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών συμμετέχουν οι παρακάτω αθλητές:
Η 12χρονη Εύη Ζιγδέλη, που πριν ακόμα μπει επίσημα στις αγωνιστικές κατηγορίες, κατάφερε να πιάσει τρία όρια και να συμμετέχει στα 100 και 200 ύπτιο και στα 200 μικτή ατομική στην κατηγορία Παγκορασίδων Β!
Ο 13χρονος Πάνος Διπλάρης αγωνίζεται στα 100 και 200 πεταλούδα Παμπαίδων Β!, και
Ο 18χρονος Χρήστος Κοτσαγιάνογλου θα κολυμπήσει στα 50 πεταλούδα Εφήβων
Επίσης θα συμμετάσχει και η σκυταλοδρομία 4Χ100 ελεύθερο Παγκορασίδων Β!, με σκοπό την αποκόμιση εμπειριών και τη συμμετοχή σε αγώνες μεγαλύτερης εμβέλειας.
Την αποστολή θα συνοδέψουν οι προπονητές Στέφανος Κατσιλιάνος και Σάββας Θωμαΐδης, ενώ κοντά στους αθλητές θα βρίσκονται και τα δικά τους συγγενικά πρόσωπα. Μία συμμετοχή, που ευχόμαστε να συνδυαστεί από υπέρβαση των ατομικών ορίων των αθλητών μας και την όσο δυνατόν μεγαλύτερη βελτίωσή τους σε αθλητικό και διανοητικό επίπεδο.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker