Την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει η εξ’ αναβολής δενδροφύτευση στη Νέα Πέραμο από τους Συλλόγους της περιοχής

19 Φεβρουαρίου, 2010

Η τελευταία κακοκαιρία στη Ν. Πέραμο μπορεί να ακύρωσε την προγραμματισμένη δενδροφύτευση της 7/2/2010, έπεισε όμως πολλούς για τα αποτελέσματα των ανθρώπινων παρεμβάσεων στο περιβάλλον και τις επιπτώσεις τους στην κοινωνία & στην οικονομία μας. Συστράτευσε δε περισσότερους στην πρωτοβουλία των Συλλόγων του Δ. Δ. της Ν. Περάμου “2010 ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ”.
Έλα και συ στη ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010.
Μαζί με τα μέλη όλων των Συλλόγων θα φυτεύσουμε δένδρα στην περιοχή “Κούκος” της Ν. Περάμου. (Συνέχεια πευκοδάσους πάνω από το δημοτικό σχολείο). Συγκέντρωση στην αυλή του δημοτικού σχολείου στις 11.00 το πρωί.
Όλοι μαζί μπορούμε, μέσα από μια πιο φιλική προς το περιβάλλον συμπεριφορά, να πετύχουμε μια βιώσιμη αειφόρο ανάπτυξη.
Οι συμμετέχοντες σύλλογοι : Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος “ΒΡΑΣΙΔΑΣ”, Σύλλογος Οικοδομικών Επιχειρήσεων “Η ΟΙΣΥΜΗ”, Σύλλογος Μοτοσικλετιστών “ΠΕΡ.Α.ΜΟ.Σ.”, Αθλητικός Όμιλος Μαχητών “ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΑΪΤΗ”, Ερασιτεχνικός Θεατρικός Όμιλος “DILETTANTE”, Αγροτικός Αλιευτικός Σύλλογος Παράκτιων Αλιέων, Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Δήμου Ελευθερών, Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ελευθερών, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου, και Λυκείου.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker