ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ» Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της Νέας Περάμου κέρδισαν δικαίως το χειροκρότημα

18 Δεκεμβρίου, 2012

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Νέας Περάμου καλεί τους πολίτες να πάρουν μέρος στο μπαζάρ αλληλεγγύης που διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Το πιο θερμό χειροκρότημα απέσπασε για πολλοστή φορά η θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου της Νέας Περάμου που το Σαββατοκύριακο παρουσίασε στην Ελευθερούπολη τη θεατρική παράσταση «Του νεκρού αδερφού». Πρόκειται για μια σύγχρονη δραματοποίηση του γνωστού δημοτικού τραγουδιού, βασισμένη στο έργο της Μάρως Βαμβουνάκη με τίτλο «Αν είσαι αέρας πήγαινε». Υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Άκη Τσονίδη τα μέλη της θεατρικής ομάδας του συλλόγου έδωσαν για πολλοστή φορά τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στη σκηνή, αποζημιώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσους βρέθηκαν στο Αμφιθέατρο Δημοκρατίας για να παρακολουθήσουν την παράσταση. Η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ παραβρέθηκαν και πολλοί εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής του Παγγαίου όπως ο αντιδήμαρχος Σταμάτης Ματσάγκος, ο δημοτικός σύμβουλος Κρυστάλλης Τζιτζιός και πολλοί άλλοι.

Οι δράσεις του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου της Νέας Περάμου δεν σταματούν εδώ καθώς για τα Χριστούγεννα προετοιμάζονται ήδη εορταστικές εκδηλώσεις, όπως το μπαζάρ αλληλεγγύης που έχει προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο και θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Νέας Περάμου. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν με τη συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Περάμου, των Νηπιαγωγείων της Ν. Περάμου και μαθητών του Γυμνασίου. Οι διοργανωτές προσκαλούν όσους συμπολίτες έχουν είδη ένδυσης και υπόδησης, οικιακής χρήσης, βιβλία, σχολικά, παιχνίδια, διακοσμητικά κλπ. σε καλή κατάσταση και θέλουν να τα παραχωρήσουν για τη δημιουργία των μπαζάρ να επικοινωνήσουν με το 1ο Δημ. Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Ν. Περάμου. Τα αντικείμενα θα διατεθούν σε συμβολικές τιμές και τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη συμπολιτών που έχουν ανάγκη. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν και τις δύο μέρες στις 5 το απόγευμα και θα ολοκληρώνονται στις 9. Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

 

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου:

Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από τη Φιλαρμονική της Δ.Ε. Ελευθερών

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ και δρώμενα από του μαθητές του 1ου Δημ. Σχολείου, μικρή μουσική παράσταση από μαθητές του Γυμνασίου Ν. Περάμου

 

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου:

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ και δρώμενα από μαθητές των νηπιαγωγείων Ν. Περάμου, μουσικοχορευτική Χριστουγεννιάτικη παράσταση από το τμήμα μοντέρνου χορού του Συλλόγου, παράσταση από το τμήμα θεατρικού παιχνιδιού του Συλλόγου.

 

Οι συντελεστές

 

Σκηνοθεσία, σκηνικά, κοστούμια, μουσική επιμέλεια:

Άκης Τσονίδης

 

Βοηθός σκηνοθέτη:

Εμμανουήλ Κατσικούλης

 

Συμμετείχαν:

Κατερίνα Αρμένη

Φωτεινή Γαϊτανίδου

Φιλιώ Καρανικολή

Χριστίνα Καρανικολή

Εμμανουήλ Κατσικούλης

Αλέξης Κοτζαμπάσης

Εμμανουέλα Κούβαρη

Μαρία Ματσάγκου

Γιώργος Μουλάς

Νεκταρια Ορφανίδου

Σοφία – Εβελίνα Παπαδοπούλου

Γιώργος Παπαθανασίου

Γιασεμή Πάσσα

Ελένη Πάσσα

Εύα Πασχάλη

Γιώργος Σαμαράς

Μαρία Σπανδωνίδου

Σοφία Ταρπινιάν

Αθανασία Τζίτζιου

Λευτέρης Χαραλαμπάκης

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker