Σύσκεψη για το αεροπορικό σόου

10 Ιανουαρίου, 2013

Ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής υποδέχθηκε χθες το πρωί στο δημαρχείο εκπροσώπους τοπικών φορέων αλλά και το σμήναρχο εν αποστρατεία Παναγιώτη Γεωργιάδη. ‘Ηταν μία κρίσιμη συνάντηση για το μελλοντικό αεροπορικό σόου, αυτό που οι τοπικοί φορείς προετοιμάζουν να οργανώσουν στην Καβάλα, στο τέλος του προσεχούς Ιουνίου.

Στη χθεσινή συνάντηση επιβεβαιώθηκε η βούληση των τοπικών παραγόντων να ξαναοργανώσουν το σόου, αν και δεν ξεκαθάρισε πλήρως ποιος θα είναι ο προϋπολογισμός της διοργάνωσης.

Όπως όμως φαίνεται ο Δήμος Καβάλας πάλι θα βάλει τα περισσότερα χρήματα. Θα συνδράμουν οικονομικά η περιφέρεια, ο οργανισμός λιμένα Καβάλας, το επιμελητήριο, ενώ δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει πλήρως το περιεχόμενο του αεροπορικού σόου.

Το τι θα γίνει άλλωστε στο αεροπορικό σόου του Ιουνίου έχει άμεση σχέση με το ύψος των χρημάτων που θα διατεθούν γι΄ αυτό. Όλα επίσης εξαρτώνται από το εάν θα βρεθούν χορηγοί – ιδιώτες, κάτι που επιδιωχθηκε στα δύο προηγούμενα αεροπορικά σόου αλλά δεν κατέστη δυνατό.

Στη χθεσινή σύσκεψη έγινε αναλυτική ενημέρωση των φορέων για τις έως τώρα προετοιμασίες του σόου, οι στόχοι που υπάρχουν, οι επαφές που γίνονται. Με την ευκαιρία έγινε κι ένας μικρός απολογισμός του προηγούμενου αεροπορικού σόου.

Πηγή: www.proininews.gr

eXTReMe Tracker