ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο Παύλος Παυλίδης με τους “B –Movies” εμφανίζονται στην «Μυροβόλο»

10 Ιανουαρίου, 2013

Μετά την απρόβλεπτη ματαίωση της συναυλίας της Θ. Τσάτσου, η Μυροβόλος φέρνει τον ηγέτη των «Ξύλινων Σπαθιών»

Η Θεοδοσία Τσάτσου φεύγει, ο Παύλος Παυλίδης και οι “B – Movies” έρχονται..! Συγκεκριμένα, η πρώτη μεγάλη συναυλία του 2013 στο καφέ μπαρ «Μυροβόλος Άνοιξις», αυτή της Θεοδοσίας Τσάτσου (θυμίζουμε πάντως πως η πρώτη συναυλία της χρονιάς γενικότερα δόθηκε προχθές το βράδυ στη «Μυροβόλο» από το τοπικό jazz & funk trio “Stay Black”), έμελλε να ματαιωθεί – με το κατάστημα να μη φέρει καμία ευθύνη γι’ αυτό, όπως δήλωσε κατηγορηματικά ο ιδιοκτήτης του χώρου Γιάννης Κεσόγλου – ωστόσο η Παρασκευή 18 Ιανουαρίου παραμένει ημέρα συναυλίας για το καφέ μπαρ του λιμανιού! Αυτό επειδή ο κ. Κεσόγλου, ήρθε άμεσα σε συμφωνία με τον Παύλο Παυλίδη και το συγκρότημα του, που θα εμφανιστούν τελικά στη «Μυροβόλο» εκείνη την ημερομηνία αναπληρώνοντας το κενό!

Ο μουσικός, στιχουργός και τραγουδιστής, Παύλος Παυλίδης, είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, κυρίως ως ο ηγέτης του ελληνόφωνου ροκ συγκροτήματος «Ξύλινα Σπαθιά» (τραγούδια όπως τα «Ο βασιλιάς της σκόνης» και «Λιωμένο παγωτό» έγιναν μεγάλες επιτυχίες και σήμερα θεωρούνται κλασικά για την ελληνόφωνη ροκ σκηνή), που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, κυρίως στα μέσα της δεκαετίας του ‘90. Προηγήθηκε το πέρασμα του – ως κιθαρίστας – από τα «Μωρά στη Φωτιά» από το 1986 ως το 1988, με τους οποίους συνδέεται και μέσω της δικαστικής διαμάχης για το τραγούδι «Αδρεναλίνη» το οποίο κυκλοφόρησε από τα «Ξύλινα Σπαθιά» αν και γράφτηκε από τον Στέλιο «Σαλβαδόρ» Παπαϊωάννου, αρχηγό της μπάντας «Μωρά στη Φωτιά». Το 2003, ο Παύλος Παυλίδης, εγκατέλειψε τα «Ξύλινα Σπαθιά» για να ακολουθήσει προσωπική καριέρα, συνοδευόμενος από τους «Β – Movies», με τους οποίους συνεργάζεται μέχρι σήμερα.

Με τα «Ξύλινα Σπαθιά» κυκλοφόρησε τα άλμπουμ «Ξεσσαλονίκη» (1993), «Πέρα απ’ τις πόλεις της ασφάλτου» (1995), «Μια ματιά σαν βροχή» (1997), «Τροφή για τα θηρία» (1999), «Ένας κύκλος στον αέρα» (2000), “Live” (2003) και “The Best Of” (2005), ενώ με τους «B – Movies» ηχογράφησε τους δίσκους «Αφού λοιπόν ξεχάστηκα» (2004), «Άλλη μια μέρα» (2006), «Live στο Θέατρο Απόλλων της Σύρου» (2008) και «Αυτό το πλοίο που όλο φτάνει» (2010). Επίσης, ο Παύλος Παυλίδης, συμμετείχε σε κάποιες δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών όπως οι Γιώργος Χριστιανάκης, Νίκος Ζούδιαρης και Ορφέας Περίδης.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 10 το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να τηλεφωνείτε στα 2513 006835 και 6948 728217.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker