ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ» Στηρίζουν το θέατρο και το πορτοφόλι τους με την κάρτα μέλους

11 Ιανουαρίου, 2013

Με μόλις 10 ευρώ το χρόνο, ο κάτοχος της κάρτας εξασφαλίζει χαμηλότερες τιμές όχι μόνον για την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, αλλά και για αγορές από διάφορα εμπορικά καταστήματα της πόλης

Έπειτα από την πολύ πετυχημένη περσινή παρθενική χρονιά για την κάρτα μέλους του «Θεάτρου των Πολιτών», ήταν λογικό κι επόμενο να εκδοθούν κάρτες του είδους και για το 2013, αφού με μόλις 10 ευρώ τον χρόνο, ο κάτοχος της κάρτας εξασφαλίζει χαμηλότερες τιμές όχι μόνον για την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, αλλά και για αγορές από διάφορα εμπορικά καταστήματα της πόλης!

Όπως είπε στην «Ε» η πρόεδρος του «Θεάτρου των Πολιτών» Στέλλα Φουρναράκη, η δημιουργία του έχει να κάνει με τη στήριξη των δραστηριοτήτων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας αλλά και των θεατρικών ομάδων του τόπου γενικότερα, καθώς και με την πνευματική εξέλιξη της πόλης και την εκπαίδευση των πολιτών της μέσα από την θεατρική αγωγή. Η ιδέα είναι οι πολίτες να είναι ουσιαστικά παρόντες και ενεργοί για να στηρίξουν και να προστατέψουν την θεατρική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου τους.

Σε ότι αφορά την κάρτα μέλους είναι ετήσια και εξασφαλίζει εκπτώσεις για κάθε θεατρική παράσταση που θα γίνει στην Καβάλα μέσα στο 2013, ακόμη κι αν δεν αποτελεί διοργάνωση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Επίσης, από πέρυσι υπήρχαν οφέλη για τον κάτοχο με αγορές από συγκεκριμένα καταστήματα πράγμα που διατηρείται και φέτος, με την λίστα των καταστημάτων να κυκλοφορεί εντός των ημερών. Για πληροφορίες και απόκτηση της κάρτας μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 6942 464333, ή να μπαίνετε στο διαδίκτυο και στη σελίδα «Θέατρο των Πολιτών» στο “facebook”.

Δραστηριότητες θεατρικές και άλλες

Η πρόεδρος του «Θεάτρου των Πολιτών» δεν έκρυψε την ικανοποίηση της για το γεγονός πως διαθέτει πάνω από τριακόσια μέλη, αλλά πάνω απ’ όλα για το γεγονός πως υπάρχει συλλογικό πνεύμα και συμμετοχή από πολύ μεγάλο κομμάτι τους και το βάρος δεν πέφτει σε μερικά συγκεκριμένα άτομα (φαινόμενο πολύ σύνηθες κατά τα άλλα).

Σε ότι αφορά την δραστηριότητα του «Θεάτρου των Πολιτών» αυτή την εποχή, επιτυχές υπήρξε το σεμινάριο που διοργάνωσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας με τον Θωμά Βελισσάρη, με τα μέλη του να έχουν αθρόα συμμετοχή (συνολικά το σεμινάριο παρακολούθησαν πενήντα άτομα). Η κ. Φουρναράκη, ανακοίνωσε πως πέραν της στήριξης των εκπαιδευτικών δράσεων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και το «Θέατρο των Πολιτών» θα οργανώσει τα δικά του θεατρικά σεμινάρια στη διάρκεια της τρέχουσας χειμερινής σεζόν.

Επίσης υπό κατασκευή είναι η ιστοσελίδα του (www.theatrotwnpolitwn.gr), η οποία αναμένεται να είναι έτοιμη στο τέλος του μήνα και ουσιαστικά θα λειτουργεί ως ένας πλήρης οδηγός πολιτιστικής και τουριστικής δραστηριότητας στην περιοχή της Καβάλας, χρήσιμος τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες της.

Σε κοινωνικό επίπεδο, έπειτα από την επίσκεψη των μελών του μέσα στη χριστουγεννιάτικη περίοδο, το «Θέατρο των Πολιτών» θα βρεθεί ξανά κοντά στους «απόμαχους της ζωής» στο τέλος του μήνα, επισκεπτόμενο ξανά το Πουλίδειο Γηροκομείο. Μια άλλη κοινωνική δραστηριότητα είναι η διοργάνωση μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης στα πρότυπα του Τραπεζιού της Αγάπης, για την οποία θα ζητηθεί και η στήριξη του δήμου.

Όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του «Θεάτρου των Πολιτών» που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα, με την ακριβή ημερομηνία και τον χώρο συνάντησης να γίνονται γνωστά εντός των επομένων ημερών.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker