ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ Η Μελίνα Κανά θα βάλει τα μεταξωτά αύριο το βράδυ στη Μυροβόλο

1 Φεβρουαρίου, 2013

Τραγούδια όπως τα «Αερικό», «Μεταξωτά», «Μιλώ για Σένα», «Βάλε Κρασί» κ.α. θα ακουστούν στη διάρκεια της εμφάνισης της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Το κρεσέντο συναυλιών καλά κρατεί για το καφέ μπαρ «Μυροβόλος Άνοιξις» το οποίο υπόσχεται πως η αυριανή, πρώτη βραδιά του Φλεβάρη, θα είναι ξεχωριστή βραδιά χάρη στην παρουσία στον χώρο του της τραγουδίστριας Μελίνα Κανά, η οποία ετοιμάζει για τους Καβαλιώτες θαυμαστές της ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγαλύτερες στιγμές της πλούσιας καριέρας της! Συνοδευόμενη από τον τραγουδιστή Μιχάλη Παπαζήση και τους Νίκο Μέρμιγκα στο μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο και κιθάρα και Βαγγέλη Κονταράτο στην ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, η Μελίνα Κανά θα τραγουδήσει επιτυχίες όπως «Αερικό», «Να βάλω τα μεταξωτά», «Μιλώ για Σένα», «Βάλε Κρασί» και ακόμη περισσότερα, ενώ δεν θα λείψουν και οι αναφορές στις συνεργασίες τις με ονόματα όπως οι Θανάσης Παπακωσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας, Παντελής Θαλασσινός κλπ, όπως και στις επιρροές της μέσα από διασκευές πάνω σε τραγούδια άλλων!

Η κατά κόσμον Μελίνα Κανατά, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, απ’ όπου πήρε το πτυχίο της. Με το τραγούδι άρχισε να ασχολείται από τα φοιτητικά της χρόνια. Το 1987 εμφανίζεται στο «Πλατώ» της Θεσσαλονίκης, και γνωρίζεται με τον συνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή με τον οποίο έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί, ενώ υπήρξε μαθήτρια του Νίκου Μαμαγκάκη. Το καλοκαίρι του 1989 έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με έναν ακόμη μεγάλο του ελληνικού τραγουδιού, τον Νίκο Παπάζογλου, ενώ γνωρίζεται με τον Σωκράτη Μάλαμα, ο οποίος έγραψε την πρώτη μεγάλη της επιτυχία το «Να βάλω τα μεταξωτά».

Η προσωπική δισκογραφία της Μελίνας Κανά, περιλαμβάνει τα άλμπουμ «Μυστικά τραγούδια» (1991), «Της μέρας και της νύχτας» (1992), «Αρώματα αντί για ναφθαλίνη» (1995), «Της αγάπης γερακάρης» (1996), «Γενναίοι έρωτες» (1997), «Λάφυρα» (1998), «Portrait» (2000), «Μελίνα Κανά» (2001), «Τα μεταξωτά τραγούδια» (2003), «Φέγγει αλλιώτικα» (2003), «Juke Box» (2004), «Της καρδιάς τα βήματα» (2006), «Παρέα με τους φίλους μου» (2008), «Μόνο Κόκκινο» (2009) και «Γέλα ψυχή μου» (2009).

Επίσης έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Νίκο Ξυδάκη, Διονύση Σαββόπουλο, Γιώργο Νταλάρα, Χρήστο Νικολοπούλο, Χαρούλα Αλεξίου και Μανώλη Ρασούλη, ενώ έχει τραγουδήσει στο πλαίσιο διαφόρων περιοδειών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Γερμανία, Βέλγιο, Ηνωμένες Πολιτείες και Ιταλία).

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να τηλεφωνήσετε στα 6948 728217 και 2513-006835.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker