ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Γεράσιμος Ανδρεάτος και Σοφία Παπάζογλου εμφανίζονται στη Μυροβόλο

8 Φεβρουαρίου, 2013

Αμφότεροι θεωρούνται από τους κορυφαίους τραγουδιστές της νέας γενιάς στον χώρο της λαϊκής και «έντεχνης» ελληνικής μουσικής.

Συναυλιών συνέχεια αύριο στις 10 το βράδυ για το καφέ μπαρ «Μυροβόλος Άνοιξις», με δυο από τους κορυφαίους τραγουδιστές της νέας γενιάς στον χώρο της λαϊκής και «έντεχνης» ελληνικής μουσικής, τους Γεράσιμο Ανδρεάτο και Σοφία Παπάζογλου. Συνοδευόμενοι από τους Βασίλη Κετεντζόγλου (έγχορδα, ενορχηστρώσεις) και Νίκο Παπαναστασίου (ακορντεόν), υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη από τις δικές τους μεγάλες στιγμές, αλλά και επιλεγμένα τραγούδια «χωρίς σύνορα» καθώς και αναφορές στην ευρύτερη ελληνική λαϊκή παράδοση, αυτοσχεδιασμούς, ακόμη και διασκευές ξένων τραγουδιών.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1962, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, έχει στο ενεργητικό του μαθήματα θεωρίας της μουσικής και φωνητικής, ενώ παίζει μπουζούκι και μπαγλαμά. Ξεκίνησε το τραγούδι επαγγελματικά το 1985, ενώ δέκα χρόνια μετά κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Πικρό Φιλί». Από τότε έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής: Δήμητρα Γαλάνη, Χάρις Αλεξίου, Χρόνης Αϊδονίδης, Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Βαγγέλης Κορακάκης, Αναστασία Μουτσάτσου, Πέτρος Ταμπούρης, Θοδωρής Γκόνης, Λάκης Παπαδόπουλος, Παντελής Αραμπατζής, Μελίνα Κανά, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιάννης Σπανός, Κατερίνα Κούκα, Γιάννης Μαρκόπουλος, Παντελής Θαλασσινός κ.α.

Από την άλλη πλευρά η Σοφία Παπάζογλου σπούδασε φωνητική στο Σύγχρονο Ωδείο της Αθήνας με τη Μήδεια Ιασωνίδου, παρακολούθησε σεμινάρια στο Εργαστήρι Φωνητικής Τέχνης του Σπύρου Σακκά και μαθήματα κινησιολογίας στο εργαστήρι της Μαίρης Τσούτη, Επίσης, είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αλλά την κέρδισε το τραγούδι στον κόσμο του οποίου μπήκε το 1995 τραγουδώντας στο άλμπουμ του Νίκου Μαμαγκάκη, «Στεναγμός Ανατολίτης», για να ακολουθήσουν συνεργασίες με ονόματα όπως οι Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Γιώργος Ζήκας, Μανόλης Πάππος, Ντάσο Κούρτι κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να τηλεφωνήσετε στα 6948 728217 και 2513 006835.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker