Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΛΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 «Webart Band Contest No2» για το κορυφαίο ελληνικό ποπ ροκ συγκρότημα

14 Φεβρουαρίου, 2013

Όπως είπε στην «Ε» εκ μέρους της «Webart Records» ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός John Jeff Touch, έπειτα από την τεράστια επιτυχία του περσινού πρώτου διαγωνισμού, η επανάληψη του ήταν μονόδρομος.

Η επανάληψη του ήταν μονόδρομος! Ο λόγος για τον μουσικό διαγωνισμό με τίτλο «Webart Band Contest», για την ανάδειξη του κορυφαίου ελληνικού ποπ ροκ συγκροτήματος, που διοργανώνει η «Webart Records», με την οποία δραστηριοποιείται ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός John Jeff Touch. Ο Καβαλιώτης στην καταγωγή καλλιτέχνης εξήγησε πως μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε ο περσινός πρώτος διαγωνισμός, ήταν λογικό κι επόμενο να διοργανωθεί και φέτος κάτι ανάλογο, με τους διοργανωτές να φιλοδοξούν να κάνουν το «Webart Band Contest Νο2» το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Ο κατά κόσμον Γιάννης Παπαγιαννίδης, μιλώντας για τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί κάποιο συγκρότημα για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό, ανέφερε πως θα πρέπει το γκρουπ να έχει στο ενεργητικό του κάποια δοκιμαστική ή επίσημη ηχογράφηση ή κάποιο βίντεο από συναυλία, είτε να έχει γράψει δικά του κομμάτια, είτε να έχει διασκευάσει κάποιο γνωστό τραγούδι. Επίσης, θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα για την υποψήφια μπάντα να μπορεί να παίξει τουλάχιστον τέσσερα κομμάτια «ζωντανά» στο πλαίσιο συναυλίας και βέβαια να προέρχεται από τον ευρύτερο χώρο της ποπ – ροκ μουσικής.

Ο John Jeff Touch, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα αξιοσημείωτα βραβεία που περιμένουν τους καλλιτέχνες που θα καταφέρουν να διακριθούν και είναι τα ακόλουθα:

1o Βραβείο – Μουσική παραγωγή ενός κομματιού (single), διανομή σε 350 διαδικτυακά καταστήματα (online stores), δημιουργία promo clip, επαγγελματική φωτογράφιση, δημιουργία εξωφύλλου, οπισθόφυλλου και εσώφυλλου για το single, καθώς και promotion (προώθηση, διαφήμιση) για ένα χρόνο από την «Webart Records».

2o Bραβείο – Επαγγελματική φωτογράφιση, έξι μήνες promotion από την «WebArt» και 50% έκπτωση σε μουσική παραγωγή ενός κομματιού.

3ο Bραβείο – Επαγγελματική φωτογράφιση, τρεις μήνες promotion από την «WebArt» και 30% έκπτωση σε μουσική παραγωγή ενός κομματιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού προβλέπει την προεπιλογή των είκοσι καλύτερων διαγωνιζόμενων συγκροτημάτων μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας (τόπος κοινωνικής δικτύωσης “facebook”), ενώ σε ότι αφορά το δεύτερο στάδιο τα συγκροτήματα που θα προκριθούν θα αναρτηθούν στην σελίδα της «Webart Records» στο “facebook” (https://www.facebook.com/Webartag), για την ανάδειξη των δέκα καλύτερων γκρουπ μέσω της ένδειξης «like». Μάλιστα, οι δέκα κορυφαίοι θα φωτογραφηθούν για το promo video που θα ακολουθήσει. Το τρίτο και τελευταίο στάδιο θα είναι μια συναυλία – τελικός, σε χώρο της

Θεσσαλονίκης, με το αποτέλεσμα να προκύπτει από ειδική κριτική επιτροπή, αλλά και από την ψηφοφορία των ακροατών που θα δώσουν το παρών. Χώρος και ημερομηνία θα ανακοινωθούν σύντομα.

H φόρμα συμμετοχής (application form), που θα πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της «Webart Records» (www.webartag.com) και μέσω αυτής μπορούν να στείλουν ηχογραφημένο ή βιντεοσκοπημένο υλικό, μαζί βιογραφικά στοιχεία και φωτογραφία, μέχρι και την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 όταν και λήγει η προθεσμία συμμετοχής.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker