ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ART CAFÉ «ΠΑΛΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» Tο ντουέτο “Nuit de l’ art” θα σεργιανίσει στις μουσικές του κόσμου

14 Φεβρουαρίου, 2013

Ο Καβαλιώτης ακορντεονίστας Δημήτρης Αραμπατζής και ο Σερραίος βιολιστής Στέφανος Σεκέρογλου, θα ταξιδεύσουν με όχημα τη μουσική, από τη Μεσόγειο και την κεντρική Ευρώπη, ως την Λατινική Αμερική.

Μ’ ένα νεανικό μουσικό ντουέτο δίνει συνέχεια στις μουσικές εκδηλώσεις του το art café «Παλιά Βιβλιοθήκη», το προσεχές Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 10 το βράδυ. Ο Καβαλιώτης ακορντεονίστας Δημήτρης Αραμπατζής και ο Σερραίος βιολιστής Στέφανος Σεκέρογλου, αποτελούν το “Nuit de l’ art”, για το οποίο λίγα λόγια είπε στην «Ε» ο ιδιοκτήτης της «Παλιάς Βιβλιοθήκης» Δημήτρης Καγιάσας, ο οποίος εξήγησε πως το art café επί της 1ης παρόδου της Ομονοίας, συνεχίζει προς την ίδια κατεύθυνση, φιλοξενώντας ιδιαίτερα μουσικά σχήματα της πόλης και όχι μόνον.

 

Ένα από αυτά είναι το «Nuit de l’ art» των Στέφανου Σεκέρογλου και Δημήτρη Αραμπατζή, οι οποίοι επιφυλάσσουν σε όσους επιλέξουν την «Παλιά Βιβλιοθήκη» για να περάσουν το σαββατόβραδο τους, ένα μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει διάφορους μουσικούς σταθμούς! Από τη Γαλλία και τα τραγούδια της μοναδικής Edith Piaf, ως την Αργεντινή με τις ερωτικές μελωδίες του αξέχαστου Astor Piazzolla και από τα τσιγγάνικα τραγούδια της Ουγγαρίας, ως τις παραδοσιακές μελωδίες της Κάτω Ιταλίας που είναι γεμάτες από Ελλάδα! Πέραν αυτόν θα ακουστούν τραγούδια που έγιναν γνωστά μέσα από κλασικές κινηματογραφικές ταινίες, ενώ η βραδιά θα φτάσει στο τέλος της με ένα ποτ πουρί από αγαπημένες μουσικές του Μάνου Χατζιδάκι.

 

Ο κ. Καγιάσας, ολοκληρώνοντας θύμισε πως η «Παλιά Βιβλιοθήκη» θα φιλοξενήσει στο χώρο της τον Νίκο Ζιώγαλα, στις 23 του μηνός, ημέρα Σάββατο, ενώ και άλλα μεγάλα ονόματα θα περάσουν από εκεί μέχρι το τέλος της χειμερινής σεζόν, τα οποία θα δοθούν στη δημοσιότητα σύντομα.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η τιμή εισόδου στη συναυλία των “Nuit de l’ art” είναι 3 ευρώ, ενώ το ποτό κοστίζει 6 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να τηλεφωνήσετε στα 6945 940051 και 6949 257740.

Πηγή: www.evdomi.gr

eXTReMe Tracker