Ενημερωτική εκδήλωση από το Σωματείο Καφεζυθοπωλών και Ιδιόκτητων Καφετεριών ν. Καβάλας και το Σωματείο Εστιατόρων-Ταβερνών-Σνακ Μπαρ ν. Καβάλας

15 Φεβρουαρίου, 2013

Το Σωματείο Καφεζυθοπωλών και Ιδιόκτητων Καφετεριών Ν. Καβάλας και το Σωματείο Εστιατόρων – Ταβερνών – Σνακ Μπαρ Ν.Καβάλας, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 έως 13.00 στην Αίθουσα Ομιλιών του Επιμελητηρίου Καβάλας (Κεντρική Πλατεία Ελευθερίας Καβάλας). Σκοπός της εκδήλωσης είναι τόσο η ενημέρωση για τις πρόσφατες Νομοθετικές εξελίξεις που αφορούν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όσο και η αντανταλλαγή απόψεων για προβλήματα του κλάδου.

 

Προσκεκλημένοι για να ενημερώσουν του επαγγελματίες κατά την πρώτη ώρα (11.00 -12.00) της εκδήλωσης είναι:

-κ. Παπαδόπουλος (Προϊστάμενος Υγειονομικής Υπηρεσίας)

-κ. Εμφιετζής (Αντιδήμαρχος Δημ. Αστυνομίας)

-κ. Μιχαλάκης (Αντιδήμαρχος Τουρισμού)

-κ. Παναγιωτίδης (Β’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου)

-κ. Αρσονιάδης (Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγ/τιών Καβάλας)

 

Κατά τη δεύτερη ώρα της εκδήλωσης θα γίνει σηζήτηση σχετικά με τα θέματα που θα αναπτύξουν οι ομιλητές και κυρίως για τα επίκαιρα προβλήματα του κλάδου. Μεταξύ άλλων θα σηζητηθούν:

Μείωση ΦΠΑ

Αντικαπνιστικός Νόμος και Λύσεις

Χρήση Πεζοδρομίων

Καταγγελίες

3o Kavala Air Show (2013)

Σεμινάρια

 

Τόσο η παρουσία των ιδιοκτητών καταστημάτων όπως και των εργαζόμενων σε αυτά είναι απαραίτητη. Στους παρευρισκόμενους θα δοθεί προς συμπλήρωση ερωτηματολόγιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Βουλγαρία» 2007-2013.

 

Εκ των Διοικήσεων

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker