Με 14 αθλητές ο ΝΟΚ στα «ΝΙΟΒΕΙΑ» 2010

22 Μαρτίου, 2010

Με 14 κολυμβητές και κολυμβήτριες ο Ν.Ο. Καβάλας θα πάρει μέρος στη διεθνή κολυμβητική ημερίδα «ΝΙΟΒΕΙΑ 2010», που θα διεξαχθεί στο «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ» κολυμβητήριο  της Θεσσαλονίκης 27-28 Μαρτίου 2010. Οι αγώνες αυτοί συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον γιατί παίρνουν μέρος πολλές Ευρωπαϊκές χώρες με πολλές διακρίσεις στον χώρο της κολύμβησης. Έτσι, θα είναι ένα πολύ δυνατό τέστ για τους αθλητές μας, αφού θα κολυμπήσουν δίπλα σε μεγάλα ονόματα της Ευρωπαϊκής κολύμβησης. Οι αθλητές αθλήτριες που θα πάρουν μέρος είναι:
Ακριτίδης Ορέστης, Κοθωνίδης Γιάννης, Πετρόπουλος Νικόλαος, Αργυρίου Στάθης, Mills Rollie, Κοθωνίδης Παύλος, Σιούλας Νίκος, Σταματάκης Χρήστος, Σταυρίδου Νίκη, Μοσχίδου Ράνια, Κουτζακιώτου Χριστίνα, Πανάβου Φωτεινή, Ραμπότα Σωτηρία, Κουμρόγλου Βιβή
Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι από τους συγκεκριμένους αγώνες θα απουσιάζει η κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας Δήμητρα Αργυρίου η οποία θα βρίσκεται στην Πορτογαλία με την Εθνική Ομάδα για να πάρει μέρος στην πολυεθνή συνάντηση Εφήβων Νεανίδων.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker