Πολυπληθής αποστολή Σέρβων στην Καβάλα από τις 12 έως τις 15 Απριλίου

9 Απριλίου, 2013

Στην αποστολή θα συμμετέχουν ενενήντα άτομα, μεταξύ αυτών 55 δημοσιογράφοι, 10 καλλιτέχνες και 10 μοντέλα. Την Κυριακή 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας στο ξενοδοχείο “Lucy”, μέρος των εσόδων της οποία θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Προστασίας Παιδιού (Παιδόπολη).

Μία πολυπληθή αποστολή Σέρβων δημοσιογράφων, μοντέλων και καλλιτεχνών θα φιλοξενήσει τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Καβάλας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την τουριστική προβολή της περιοχής και την προσέλκυση επισκεπτών από τη συγκεκριμένη χώρα της βαλκανικής χερσονήσου. Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή, ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, είπε στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες τα εξής: «Ύστερα από προσπάθεια του προέδρου της «Δημωφέλεια», Στέλιου Σχοινάκη και την αξιοποίηση των προσωπικών του γνωριμιών, πρόκειται να γίνει μία πάρα πολύ διαφήμιση της Καβάλας, αλλά και της γύρω περιοχής, αφού η Καβάλα μπορεί να αποτελέσει το ορμητήριο για αποδράσεις στην ύπαιθρο του Νομού και το νησί της Θάσου. Όμως, θα δώσω το λόγο στον Πάρη Ανανιάδη, τον αντιπρόεδρο της «Δημωφέλεια», για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες».

Ο Π. Ανανιάδης αναφέρθηκε στην επαφή που έγινε στο Βελιγράδι, τον περασμένο Φεβρουάριο και στο πρόγραμμα της υποδοχής των Σέρβων στην Καβάλα. «Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μας στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου, τον περασμένο Φεβρουάριο, δεχτήκαμε πρόταση να υποστηρίξουμε τη διοργάνωση ενός fan trip Σέρβων δημοσιογράφων. Παράλληλα με τη διοργάνωση στην Καβάλα ενός fashion travel, που θα περιλάμβανε μία επίδειξη μόδας από οίκους μόδας της Σερβίας. Το fashion travel διοργανώνεται στο πλαίσιο ενός mega event μόδας, που γίνεται κάθε χρόνο στο Βελιγράδι, το fashion selection, το οποίο θα γίνει φέτος για 22η συνεχή χρονιά. Η άφιξη της αποστολής θα γίνει στις 12 Απριλίου και η αναχώρηση στις 15 Απριλίου. Θα συμμετέχουν πενήντα πέντε Σέρβοι δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι του ηλεκτρονικού και του έντυπου Τύπου, δέκα μοντέλα, δεκαπέντε άτομα backstage, υποστηρικτικών υπηρεσιών και δέκα καλλιτέχνες, διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές», είπε και πρόσθεσε: «Από την πρώτη στιγμή, το ξενοδοχείο “Lucy” ανταποκρίθηκε στη φιλοξενία του μεγαλύτερου τμήματος της αποστολής και έγινε ο βασικός χορηγός της διοργάνωσης. Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα «Ορφέας» του ξενοδοχείου και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Προστασίας Παιδιού Καβάλας. Η επίδειξη θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα, συμπεριλαμβανομένης και της εμφάνισης, στο διάλειμμα, ενός τμήματος της δημοτικής σχολής χορού. Στη διάρκεια των τριών ημερών παραμονής της αποστολής, έχουν προγραμματιστεί περιηγήσεις στα αξιοθέατα της περιοχής. Τα άμεσα ανταποδοτικά οφέλη της φιλοξενίας αυτής θα είναι η αναφορά της Καβάλας σε tv spot που προαναγγέλλει την εκδήλωση στη Σερβία, στο διαφημιστικό έντυπο της εκδήλωσης, στα διαφημιστικά billboards πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στις καταχωρήσεις του ημερήσιου Τύπου του Βελιγραδίου και σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης. Θέλω να ευχαριστήσω, εκτός από το ξενοδοχείο “Lucy”, τα ξενοδοχεία «Εγνατία» και “Galaxy”, το Επιμελητήριο Καβάλας, την ταβέρνα «Μπαλαούρο», τις δύο επιχειρήσεις από την παραλία της Τούζλας που συμμετείχαν στη φιλοξενία, το κτήμα «Βίβλια Χώρα» και τις καφετέριες «Μπρίκι», «Καφέ και ζάχαρη».

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker