«2η Επαναληπτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών Διοργάνωσης και υλοποίησης δύο (2) συναντήσεων εργασίας (workshops) μεταξύ φορέων τομέα τουρισμού των περιοχών Καβάλας και Μπάνσκο στο πλαίσιο του έργου «Integrating the Greek – Bulgarian Tourism Product (IG-BTP)» του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «ΕΛΛΑΔΑ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007-2013»

2 Μαΐου, 2013

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας ως εταίρος του έργου «Integrating the Greek – Bulgarian Tourism Product (IG-BTP)»του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007-2013», ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται να προβεί στην ανάθεση υπηρεσιών διοργάνωσης και υλοποίησης δύο συναντήσεων εργασίας (workshops),που θα υλοποιηθούν συνολικά εντός δύο (2) ημερών (μία ημέρα το καθένα), στο πλαίσιο των δράσεων του προαναφερόμενου έργου. Βάσει του εγκεκριμένου από τον Επικεφαλής Εταίρο και τους υπόλοιπους εταίρους “Project plan” και τα δύο workshops πρέπει να πραγματοποιηθoύν μέχρι τον Ιούνιο του 2013 στην πόλη της Καβάλας.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00€) πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ και συγχρηματοδοτείται κατά 85% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατά 15% από Εθνικούς Πόρους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν προσφορά στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας, που βρίσκονται επί της οδού Ομονοίας 117, 3ος όροφος έως την Πέμπτη 9 Μαΐου 2013 και ώρα 13:00, αυτοπροσώπως ή σε περίπτωση νομικού προσώπου οι προσφορές μπορούν να κατατίθενται από τον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας ή εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο αυτού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι δύναται να απευθύνονται στην κα. Κονόρτου Νικολέτα και στη κα. Βασιλική Υψηλάντη, μέλη της ομάδας έργου και στο τηλ. 2510 831388 με εσωτερικό 1 και 2 αντίστοιχα.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I YΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II YΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

eXTReMe Tracker