Ο Δήμος Καβάλας και το Δημοτικό Ωδείο θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων

14 Ιουνίου, 2013

Ο

Δήμος Καβάλας σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο πρόκειται να παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων μέσα στον Ιούνιο, με αφορμή τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης.

Συγκεκριμένα, κορυφαίο γεγονός θα είναι η μεγάλη υπαίθρια Συναυλία της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ την προσεχή ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 9 το βράδυ, που θα πραγματοποιηθεί στον Χώρο Στάθμευσης του Τελωνείου Καβάλας. Την Ορχήστρα διευθύνει ο αρχιμουσικός της Αλέξανδρος Μυράτ και σολίστ θα είναι ο εξάρχων της Σίμος Παπάνας στο περίφημο Κοντσέρτο για Βιολί του Μπετόβεν. Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης εμφανίζεται με την υποστήριξη του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης.

Στη συνέχεια, ο κορυφαίος Καβαλιώτης σολίστ και Καθηγητής Πιάνου στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο ΛΑΜΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ έχει προσκληθεί να δώσει ένα πολύ ενδιαφέρον ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 9 το βράδυ, στο κινηματοθέατρο ΟΣΚΑΡ.

Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ετοιμάζει και 2 ακόμη μεγάλες εκδηλώσεις:

1) Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 9 το βράδυ, το Εργαστήρι ΡΟΚ του ΠΑΝΟΥ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ και η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΖΑΖ-ΡΟΚ του ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ θα πλαισιώσουν μουσικά την επίσημη αεροπορική επίδειξη που θα γίνει στο πλαίσιο του KAVALA AIRSEA SHOW 2013.

2) Την ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 9 το βράδυ θα δοθεί η μεγάλη ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ των ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ στην ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ. Εκτός από την ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ (διεύθυνση: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΖΑΛΗΣ), θα εμφανιστεί σε ένα ειδικά προετοιμασμένο πρόγραμμα η σπουδάστρια του Δημοτικού Ωδείου ΑΡΕΤΗ ΚΕΤΙΜΕ, μαζί με Σύνολο Καθηγητών του Ωδείου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ – ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΑΣΕΤΕ!

Ο Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ.

Κωνσταντίνος Πεφάνης

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Ω.Κ.

Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker